Bestil Covid-19 Antigen Hjemmetest med levering lige til døren KØB HER

Udbringning af medicin

Apoteket tilbyder udbringning af medicin mod et gebyr på 50 kr.

Udbringningen af medicinen bestilles pr telefon eller via lægen. (lægen kan skrive en bemærkning på recepten)

For at vi kan nå at køre ud med medicinen samme dag den bestilles, kræver det, at vi får bestillingen senest kl. 12.00. Bestillinger der modtages senere end kl. 12.00 vil blive sendt ud næstkommende hverdag.

Vi forbeholder os dog stadig ret til undtagelsesvis, at vurdere på, om en forsendelse kan vente til næste dag.

Det er ikke muligt at få kørt varer ud med vores bud i vagtåbningstiden, i weekenden samt på helligdage.

En mulighed er, at man selv kan kontakte og betale en taxa som afhenter medicinen. Ring først og lav en aftale med personalet.

Hvis du ønsker medicin fra et bestemt firma

Ifølge lovgivningen skal apoteket tilbyde det billigste lægemiddel med samme aktive indholdsstof også kaldet "substitution". Medicinalfirmaerne kan ændre priser hver 14. dag. Denne lov er lavet for at sikre konkurrence.

Ønsker man en bestemt udgave af sin medicin, er det sikrest, hvis man får lægen til at markere "ej S" på recepten. Apoteket kan som en hjælp indsætte en bemærkning om bestemte ønsker i vores computersystem. Der er dog ikke nogen garanti for, at personalet altid ser bemærkningen. Så hvis man vælger denne løsning frasiger man sig også reklamationsmulighed.

Man skal selv betale prisforskellen, hvis den ønskede udgave af medicinen er dyrere end det billigst mulige. (med mindre der er søgt om et specielt tilskud hos Sundhedsstyrelsen).