Boson Biotech

Boson Biotech Covid-19 Antigen Hjemmetest

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 225153
Boson Biotech Covid-19 Antigen Hjemmetest er en in vitro selvtest til hurtig kvalitativ påvisning af SARS-CoV-2-antigen i prøver taget med podepind.

Bemærkning

Læs hele denne brugsanvisning, før testen udføres.
Brug ikke testen efter udløbsdatoen.
Brug ikke testen, hvis posen er beskadiget eller forseglingen er brudt.
Testapparatet opbevares ved 4 til 30°C i sin oprindelig forseglet pose. MÅ IKKE FRYSES.
Testen bør anvendes ved stuetemperatur (15°C to 30°C). Hvis testen har været opbevaret i et køligt område (under 15°C), skal det ligge i stuetemperatur i 30 minutter før brug.
Alle prøver bør behandles som potentielt smitsomme.
Mangelfuld eller uegnet prøveindsamling, opbevaring og transportering kan muligvis give unøjagtige testresultater.
For at sikre optimal opnået resultat bruges podepinden, som medfølger i testpakken.
Korrekt prøveindsamling er det vigtigste trin i fremgangsmåden. Vær sikker på at samle nok prøvemateriale (næsesekret) med podepinden. Specielt podningsprøve i den forreste del i næsen.
Puds næsen et par gange før prøveindsamling.
Prøven bør testes lige efter indsamling.
Brug kun dråberne i testprøven på prøvebrønden (S).
For mange eller for få dråber af ekstraktionsopløsningen kan føre til ugyldigt testresultat.
Børn under 14 år bør assisteres af voksne til udførelse af testen.
Testpakken må gerne bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald i overensstemmelse med de lokale sorteringsreglement i pågældende by.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Roter låget af prøveekstraktionsbuffer flasken. Advarsel: Åbn flasken væk fra ansigtet og vær forsigtig med ikke at spilde væsken. Tilsæt hele prøveekstraktionsbufferen til ekstraktionsrøret. Advarsel: Undgå at røre flasken med tuben. Find podepinden i den forseglede pose. Udpeg den bløde stoftip af podningspinden med hånden mens den stadig er indpakket. Tag nu forsigtigt podepinden ud af posen. Advarsel: Du må aldrig røre den bløde stoftip af podepinden med dine hænder. Indfør forsigtigt podepinden i det ene næsebor. Podepindens tip bør indføres 2,5 cm i næsen fra næsebors start. Drej nu podepinden 3-4 gange rundt langs slimhinderne i næseboret. Lad podepinden blive inde i næseboret yderligere i et par sekunder. Brug same podepind og gentag I det andet næsebor. Tag nu podepinden ud af næsen. Advarsel: Dette kan føles ubehageligt. Du skal IKKE indføre podepinden dybere hvis du føler stærke smerter eller ubehag. Put nu podepinden i ekstraktionsrøret. Drej podepinden tre til fem (3-5) gange. Lad podepinden blive I prøveekstraktionsbufferen i 1 minut. Klem ekstraktionsrøret med fingrene og fjern så meget som muligt af opløsningensvæsken fra podepinden. Stram låget på ekstraktionsrøret. Sørg for a testkomponenterne har stuetemperatur før testudførelse. Åbn posen og tag kortet kortet ud. Placer kortet på en flad overflade. Advarsel: Når først det er åbnet, skal test kortet straks bruges. Vend ekstraktionsrøret på hovedet og tilføj 3 dråber af test prøveindsamlingen i prøvebrønden (S) ved forsigtigt at klemme ekstraktionsrøret. Advarsel: Undgå dannelse af luftbobler i prøvebrønden (S). Aflæs testresultaterne efter 15-20 minutter. Bemærk: Resultater efter 20 minutter kan være upræcise. Bortskaf brugte enheder i henhold til de lokale love for bortskaffelse af enheder.
Indhold
1 stk. testenhed. 1 stk. buffer. 1 stk. reagensglas. 1 stk. steril podepind. 1 stk. brugsanvisning. Se nedenfor.
Vær opmærksom på
FORTOLKNING AF RESULTATER: Positiv: Hvis to farvede striber kommer til syne, hvor det ene fremvises i Control Zone (C) og den anden i Test Zonen (T) indenfor 15-20 minutter, er testresultatet positivt. Bemærk: Stregerne kan synes lyse, men dette skal stadig betragtes som et positivt resultat. Negativ: Hvis en farvede stribe kommer til syne i Control Zone (C) og ingen farvede stribe kommer til syne i Test Zonen (T), indenfor 15-20 minutter, er testresultatet negativt. Invalid: Hvis ingen farvede stribe kommer til syne i Control Zone (C) kommer til syne, er testen invalid. Gentag testen med et nyt test kort.
100% danskejet

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.