Bytte og Retur

Du har 14 dages fortrydelsesret i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens regler herom. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. 

Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. 

Bemærk, at der er visse undtagelser til din fortrydelsesret. Din fortrydelsesret gælder ikke for:

  • køb af lægemidler eller håndkøbslægemidler;
  • varer, som er forseglede, og som af sundhedsbeskyttedelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter levering, fx cremer, produkter til personlig hygiejne, kosmetik, helsekostprodukter, fødevarer, m.v.

Sådan returnerer du en vare

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returnering af varen. 

Hvis du vil returnere en vare skal du gøre følgende:

1. Aflever pakken til det pågældende apotek og fremvis din kvittering.

Eller (hvis du ønsker at sende pakken)

  1. Send en e-mail eller en fax til apoteket, hvor du oplyser dit ordrenummer, samt de varer du fortryder købet af. Du kan med fordel udfylde forbrugeraftalelovens standardfortrydelsesformular og vedhæfte den til din mail. Du finder formularen her.
  2. Læg varen forsvarligt i en forsendelsespakke. Benyt gerne samme pakke, som du modtog varen i.
  3. Køb et returlabel med apotekets adresse som modtager.
  4. Aflevér pakken på dit lokale forsendelsessted.

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde: 

  • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne. 
  • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vær opmærksom på at du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Læs mere om vores bytte- og returregler i vores handelsbetingelser.