Pleje

Ansigt

Nulstil
Filter
Luk

Ansigtscreme

Huden er dit største organ. Et sanseorgan, der kan mærke kulde, varme, smerter og tryk. Huden er også tovejs-barriere. Den sørger nemlig for at vandet i din krop ikke fordamper, samtidig med at uvelkomne gæster som virus, bakterier og andre mikroorganismer ikke kan komme ind udefra. Huden er altså et vigtigt organ, og derfor er det også ekstra vigtigt at passe på huden. Især i ansigtet, hvor huden ofte er meget udsat for miljø, vind og vejr. Med en god ansigtscreme kan du dog komme langt, og på apoteket kan du få gratis og god rådgivning til at finde netop sådan en. Vores fagpersonale bag skranken er nemlig også uddannet i hudpleje, så her kan du både få svar på dine spørgsmål og SOS til din hud. 

Hvorfor bruge ansigtscreme?

En barriere uden rifter, skrammer og huler virker naturligvis bedst. Og det er også en fordel, hvis huden altid er smidig og elastisk, så den ikke strammer. Oveni er der fordelene ved at undgå tør hud, der klør og skæller. Der er altså kun rigtig gode grunde til at være opmærksom på, at din hud får den fugt og næring, den har brug for. Som sagt kommer du rigtig langt med en ansigtscreme, men sørg for at vælge en som du synes er lækker at bruge. Hvis dine hudplejeprodukter står og samler støv i skabet, fordi du ikke bryder dig om at bruge dem, så gør de nemlig ikke gavn. Husk at du altid er velkommen til at prøve, føle og dufte til apotekets brede udvalg af ansigtscremer. 

Hvad er forskellen på dagcreme og ansigtscreme?

Det er vigtigt at huske på, at din hud er udsat for mange ting i løbet af en dag. Tøj dækker og beskytter din hud på kroppen, men dit ansigt opnår stort set ingen beskyttelse. Din hud oplever mange påvirkninger hver dag, såsom forurening, toksiner og UV-stråler, som kan have en indvirkning på, hvordan din hud ser ud, og hvordan du føler, at din hud har det. Dette er grunden til, at det anbefales, at du gør brug af en ansigtscreme i form af en dagcreme på et rent og tørt ansigt. Ansigtscreme er nemlig bare en paraplybetegnelse, hvor bl.a. dagcreme hører til.  

Hold din hud ung med anti-age ansigtscreme

Alder sætter sine sport. På mange måder. Huden mister bl.a. sin elasticitet, glød og spændstighed. Begge dele kæmper mange kvinder for at gøre noget ved. Det er aldrig for sent at justere på sin livsstil, og det er heller aldrig for sent at gøre noget godt for sin hud, så den ser sundere og yngre ud. Apoteket kan rådgive dig om anti-age hudpleje. Vi har desværre ingen trylleformular, der kan få dig til at ligne en 30-årig igen. Men vi har klinisk viden om hud og hudpleje, og vi har gennemtestede og dokumenterede produkter, så du ved, at du køber det bedste til dig og din hud. Prøv eksempelvis Apotekets Essence Anti-age Creme, der er en ekstra plejende og fugtgivende anti-age ansigtscreme med en frisk duft. Den opstrammer huden, mindsker rynker, giver glød og er velegnet til alle hudtyper.  

Ansigtscreme til sensitiv og irriteret hud 

Her i Norden har vi et råt vinterklima, hvor kulde, blæst og nedbør er med til at udtørre huden. Især i ansigtet, hvor hverken halstørklædet eller huen kan beskytte dig. Generelt er pleje af ansigtshuden vigtig på alle tider af året, fordi ansigtet altid er udsat for både forurening, pollen og vejret. I stedet for tøj skal du klæde dit ansigt på med målrettet pleje. Dels målrettet årstiden - men også din hudtype. Måske har du fra naturens side en sensitiv og irriteret hud? Måske har du brug for en ansigtscreme, der dæmper rødme og irritation? I det tilfælde er Avéne Tolerance Hydra 10 Cream måske noget for dig? Det er en ansigtscreme til tør og meget tør, sensitiv hud, der føles ukomfortabel og usmidig. Cremen giver 48 timers fugt takket været bl.a. naturlig hyaluronsyre og glycerin. Cremen beskytter den naturlige balance i hudens mikrobiom. 

Find den rigtige ansigtscreme til fedtet hud

Naturligvis er det ikke fedt, hvis huden ser fedtet ud. Det behøver den heldigvis ikke at gøre, selvom du bruger hudplejeprodukter, der indeholder fedt. Fedt fungerer som et usynligt, beskyttende lag, der er med til at holde huden intakt. Og det er vigtigt. For når huden er intakt, er den nemlig den barriere, der holder på kroppens fugt, og afviser mikroorganismer som vira og bakterier. Leder du efter en creme, der tilfører huden fedt uden at se fedtet ud, så kan du med fordel prøve Ducray Keracnyl Serum, der modvirker både fedtet og uren hud, og samtidig har en anti-age effekt. Serumen har en ikke-fedtende konsistens, der bl.a. er velegnet under makeup.

Fugtgivende ansigtscreme til tør hud

Lotion, creme eller salve? Fugt eller fedt? Tør eller rigtig tør hud? Jo bedre dine hudplejeprodukter passer til din hud og aktuelle behov, desto bedre effekt. På apoteket kan du få rådgivning om, hvilken hudtype du har. Mange har sart, sensitiv og/eller tør hud. Og det er helt normalt, at hudens behov varierer forskellige steder af kroppen. Det vigtige er, at du bruger en creme, der både beskytter og forbedrer hudbarrieren. Samtidig skal du være opmærksom på både fugt og fedt. Hvis din hud er udfordret, kan du have brug for intensiv pleje - fx. Med Apotekets Fedtcreme, der indeholder 70% fedt og er velegnet til tør, sart og/eller ødelagt hud. 

Oliefri ansigtscreme

Døjer du med fedtet hud, så kunne det måske være noget for dig, at prøve en matterende fugtighedscreme, der samtidig mindsker talgproduktionen i huden. Et eksempel kunne være La Roche-Posay Effaclar Mat, der er en matterende og talgregulerende fugtighedscreme, som neutraliserer årsagen til skinnende hud. Du kan med fordel også prøve DermaKnowlogy Face21 Moisturising Gel, der er udviklet til sensitiv hud. Den fugter huden med minimal risiko for at skabe irritation. Gelen er desuden helt uden olie.  

Beskyt din hud mod skadelige UV-stråler, brug ansigtscreme med solfaktor (SPF)

Solens UV-stråler er det, der isoleret set spiller den største rolle i forhold til forandringer i huden. De giver det, vi kalder fotoaldring. De synlige symptomer er: 
  • Tab af den naturlige glød i huden
  • Pigmentforandringer
  • Forstørrende hudporer
  • Uensartet hudstruktur
  • Rødme
  • Synlige kar
Solens stråler kan man ikke fuldstændig undgå, men man kan beskytte sig mod dem efter bedste evne ved at bruge solcreme og/eller en ansigtscreme med solfaktor. Du kan med fordel prøve CeraVe Fugtgivende Ansigtscreme SPF30, der er en let og fugtgivende ansigtscreme med solfaktor 30 for høj beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler til normal til tør hud. Cremen tilfører fugt og bidrager til at bevare den beskyttende hudbarriere med tre essentielle ceramider, hyaluronsyre, niacinamid og E-vitamin. Ansigtscremen er desuden uden parfume.

Allergivenlig ansigtscreme uden parfume og parabener

Hudpleje handler ikke kun om at se godt ud. Den kosmetiske effekt er uden tvivl en stor motivation for de fleste. Men det handler også om din sundhed. Leder du efter en allergivenlig ansigtscreme, der hverken indeholder parfume eller parabener, og dermed er ekstra god for dig og din huds sundhed, så er Decubal Face Cream måske noget for dig? Det er en mild og fugtgivende ansigtscreme, der både beroliger og plejer huden. Creme er særligt god til den tørre hud og mindsker en eventuelt ubehagelig stram fornemmelse i ansigtet. Cremen er AllergyCertified og indeholder hverken parfume eller parabener. 

Ansigtscreme til mænd

Sund hud er altid smukkere end hud, der mangler næring. Først og fremmest fugt, fugt og atter fugt - men også fedt. Apoteket har hudpleje til alle. Også til dig, der bare vil have god og ærlig kvalitet til fornuftig pris uanset, om du er mand eller kvinde. Apotekets Mænd Sensitiv Ansigtscreme 24T er udviklet til mænd med sensitiv hud. Cremen har 24 timers plejende og fugtgivende effekt, så én daglig påføring er nok - men ansigtscremen kan påføres både morgen og aften, hvis man ønsker det. 

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay