Seagull

Seagull infrarødt Øretermometer

1 stk

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 211670
Seagull infrarødt øretermometer er lille og ligger godt i hånden, så det er nemt at medbringe og anvende. Seagull øretermometer skal anvendes med en ny hætte hver gang for at opnå korrekt måling og optimal hygiejne. Der medfølger 15 engangshætter til termometret. Øretermometret giver en sikker og hurtig måling på højest 4 sekunder.

Øretermometre måler på trommehinden, og giver en præcis indikation for kernetemperaturen, da trommehinden er i kraniehulen, og derfor ikke er påvirket af miljøet. Skift i kropstemperatur vil hurtigere registreres i øret end ved måling andre steder på/i kroppen.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse

Anvendelse

  1. En ny ren hætte påsættes før hvert eneste brug. Sørg for at sætte den helt på. Der høres et lille klik, når den trykkes på plads.
  2. Tryk på ON/OFF knappen.
  3. Placér spidsen af termometret stramt ind i ørekanalen. Ret ørekanalen ud ved at gøre følgende: For børn under 1 år trækkes øret tilbage. Til større børn og voksne trækkes øret op og lidt tilbage.
  4. Tryk på TEST knappen. Et langt bip lyder ca 1 sekund efter tryk og fortæller, at der er klar til aflæsning.
Vær opmærksom på

Bemærkning

  • Dette termometer er beregnet til privatbrug.
  • Måling erstatter ikke lægebesøg.
  • Undlad at bruge øretermometeret i ekstreme temperaturer (under -25°C eller over 55°C eller meget høj luftfugtighed over 95%RH).
  • Det elektriske udstyr må ikke smides i skraldespanden, men skal indsamles i overensstemmelse med kommunens etablerede ordninger.
100% danskejet

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.