Bliv Covid-19 vaccineret på apoteket for 229 kr. Se vaccinationssteder HER (bemærk at der kan være behov for tidsbestilling)
Remifemin

Remifemin Tabletter

200 stk

Naturlægemiddel

Produktbeskrivelse

Varenummer: 217773
Det hormonfrie naturlægemiddel Remifemin® med den aktive ingrediens Sølvlys jordstængel afhjælper hedestigninger og svedeture i overgangsalderen.

Remifemin® er velegnet til dig, som ønsker:

Behandling uden brug af hormoner.
Selvbehandling mod klimakterie symptomer. som hedestigninger og svedeture.
Et naturligt alternativ til syntetiske stoffer og plante østrogen.
Et alternativ når du af forskellige årsager, ikke kan eller vil vælge konventionel hormonbehandling.
Remifemin® indeholder ikke hormoner eller plante østrogener (isoflavoner).
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Dosering
Den anbefalede daglige dosis for voksne er 1 tablet 2 gange dagligt, fortrinsvis morgen og aften.
Indhold
Aktiv bestanddel: 0,018-0,026 ml ekstrakt (som flydende ekstrakt) af Cimicifuga racemosa, Elliot (L.), rhizoma (svarende til 20 mg. sølvlys jordstængel). Ekstraktionsmidlet: isopropanol (40 % v/v) Øvrige indholdsstoffer: Cellactose (blanding af cellulose og lactosemonohydrat i forholdet 1:3), kartoffelstivelse, magnesiumstearat og pebermynteolie
Vær opmærksom på
Remifemin må ikke indtages i mere end 6 måneder uden lægelig rådgivning. Anvendes med forsigtighed til kvinder med leversygdom i sygehistorien. Remifemin bør ikke anvendes under en hormonbehandling (f.eks. østrogener). Dette lægemiddel indeholder lactose. Da Remifemin er et lægemiddel, der sælges i håndkøb, bør man konsultere sin læge, hvis man ønsker at tage produktet i mere end 6 måneder - dette for at sikre, at man er sund og rask. Læs indlægssedlen inden brug. Bør ikke anvedes af gravide og ammende og bør ikke anvendes til børn.
Uddrag af produktresumé
Remifemin, tabletter. Indikationer: Naturlægemiddel til lindring af hedestigninger og svedeture i forbindelse med klimakteriet. Dosering: Voksne: 1 tablet 2 gange dagligt, fortrinsvis morgen og aften. Remifemin bør ikke anvendes kontinuerligt i mere en 6 måneder. Kontraindikationer: Overfølsomhed over for jordstængel af sølvlys eller over for et eller flere af hjælpestofferne cellactose, kartoffelstivelse, magnesiumstearat eller pebermynteolie. Særlige advarsler og forsigtighedsregler vedrørende brugen: Forsigtighed ved anvendelse til kvinder med leversygdom i anamnesen. Læs omhyggeligt indlægssedlen.
Links
100% danskejet

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.