https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/655_7447161e-bffe-4739-9dab-0c8499d452ed
Purely Professional

Purely Professional Conditioner 1

300 ml

Produktbeskrivelse

Varenummer: 216581
Purely Professional conditioner 1 er en del af en serie, der henvender sig til alle der vil mindske brugen af parfume, farvestoffer, konservering og anden unødig kemi uden at gå med kompromis med kvaliteten.

Purely Pofessional conditioner 1 er egnet til fint til normal hår. Produktet giver glans og fylde samt smidiggør håret og gør det nemt at rede ud. Plejer hvert hårstår i dybden.

Purely Pofessional conditioner 1 giver håret styrke ved at pleje hvert enkelt hårstrå i dybden og efterlader det smidigt., glansfuldt og let at rede ud.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Purely Professional conditioner 1 anvendes efter vask med Purely Professional shampoo. Fordel i hårets længder og lad det trække i ca. 3 minutter. For optimal pleje af håret anbefales det at behandle spidserne med Purely Professional treatment 1.
Afhængigt af hårets længde fordeles en mængde på størrelse med en 2-5 krone i hårets længder (dog ikke helt nede ved hårbunden).
Indhold
Cetearyl alcohol, glycerin, behentrimonium methosulfate (and) cetearyl alcohol, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, prunus armeniaca kernel oil, hydrolyzed wheat protein, sodium benzoate,
phenoxyethanol, citric acid.
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.