14 dages returret
Fragt fra 25 kr.
Hurtig Levering
https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/655_ab25a4fb-47f5-4172-922b-25e7e4b8fa58
Isay

Isay: Vaginal Tørhed Gel

75 ml

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 215768
i say: VAGINAL TØRHED med Cranberry-Active™ er en pH-balanceret, vandbaseret fugtighedsgivende gel, som øjeblikkeligt lindrer vaginal tørhed. i say: VAGINAL TØRHED genopbygger fugtniveauet i vagina, lindrer omgående smerte og den brændende fornemmelse, som mange oplever. Indeholder ingen hormoner eller parfume. Nem og hygiejnisk doseringspumpe
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Den fugtgivende gel kan anvendes dagligt eller under samleje. En lille mængde gel fordeles i og omkring indgangen til vagina. Den fugtgivende gel kan også bruges som et smøremiddel under samleje. Det vil sikre en nem penetration og en behagelig følelse. Hvis partneren ikke producerer nok præ-ejakulationsvæske, og der bruges kondom, kan sex også være smertefuldt for manden. I så fald, kan den fugtgivende gel dryppes i kondomet. Man kan anvende så meget gel, som man har brug for. i say: VAGINAL TØRHED tilbyder øjeblikkelig lindring af vaginal tørhed med balanceret pH-formulering (pH 3.8- 4.6). i say: VAGINAL TØRHED forebygger kløe og irritation, opbygger og optimerer den vaginale slimhinde og giver en følelse af naturlig ”smøring”. Den fugtgivende gel kan anvendes dagligt eller under samleje. Vaginal tørhed forekommer som resultat af utilstrækkelig fugtning af vaginalvæggen. Fordel en lille mængde gel i og omkring indgangen til vagina. Den pH balancerede fugtgivende gel (pH 3.8 4.6) lægger sig på vaginalvæggen, tilfører fugt og bevirker dermed, at generende symptomer forsvinder.
Indhold

INGREDIENSER Cranberry-ActiveTM*, Vand, Propylenglycol, Hydroxyethylcellulose, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Citronsyre, Natriumhydroxid. *Cranberry-ActiveTM er et patenteret ekstrakt af tranebær. Den fugtgivende gel indeholder ikke  hormone og er ikke testet på dyr.

Vær opmærksom på
Vaginal tørhed er et almindeligt problem for kvinder under og efter overgangsalderen, selvom manglende vaginal fugtighed kan forekomme i alle aldre. i say: VAGINAL TØRHED med Cranberry-Active™ er en pH balanceret, vandbaseret fugtigheds-givende gel, som øjeblikkelig lindrer vaginal tørhed. i say: VAGINAL TØRHED genopbygger fugt-niveauet i vagina, lindrer omgående svie og den brændende fornemmelse, som mange oplever. TIPS FRA i say: Du kan bruge den fugtgivende gel som et smøremiddel under sex, da den vil fugte din vagina og gøre sex mere behagelig. Undgå vaginal udskylning, det forværrer vaginal tørhed. Drik mere vand, så du holder din krop velhydreret.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.