Bestil Covid-19 Antigen Hjemmetest med levering lige til døren KØB HER
Pikasol

Pikasol Aktiv

100 stk

Kosttilskud

Produktbeskrivelse

Varenummer: 222767
Pikasol® Aktiv er et højkoncentreret omega-3 produkt, som er tilsat C- og D-vitamin samt magnesium. Det betyder at du får et produkt med langt flere funktioner end et traditionelt omega-3 produkt.

Lille synkevenlig kapsel.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Voksne samt børn fra 11 år og derover: 3 kapsler. Indtages i forbindelse med et måltid, eller før sengetid, hvis du oplever problemer med fiskeolieopstød. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år. Kosttilskud bør ikke erstatte varieret kost. Kapslerne synkes hele i forbindelse med et måltid. Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.
Resultat
Hjerte: EPA og DHA hjælper til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. Musklerne: Magnesium og D-vitamin bidrager til at bibeholde en normal muskelfunktion. Brusken: C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende brusk. Vitamin C bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion og efter intensiv fysisk træning. Den gavnlige effekt opnår ved at dagligt indtag på 200 mg ud over det anbefalede daglige indtag af vitamin C.
Indhold
Deklaration 3 Kapsler: 
Fiskeolie 1850 mg
Omega-31200 mg
EPA600 mg
DHA465 mg
D-vitamin 15 µg (300 % RI)
C-vitamin 240 mg (300 % RI)
Magnesium225 mg (60 % RI)

Fiskeolie, gelatine (kvæg), magnesiumoxid, L-ascorbinsyre, emulgator (glyceryl monosterat), overfladebehandlingsmiddel (bivoks), emulgator (sojalecithin), farve (jernoxid og jernhydroxider), cholecalciferol, farve (brilliant blue FCF).

Vær opmærksom på
Opbevares tørt, beskyttet mod varme, samt utilgængeligt for børn. Bør ikke udsættes for direkte sollys. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.
100% danskejet

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.