Du handler med Præstø Apotek

Vælg et apotek i nærheden af dig før du handler

Du handler med Præstø Apotek

Vælg et apotek i nærheden af dig før du handler

Præstø Apotek
Svend Gønges Torv 12, 4720 Præstø
Åben i dag: 09:00 - 17:30
Valdemarsgade Apotek
Valdemarsgade 69, 4760 Vordingborg
Åben i dag: 08:00 - 18:00
Fakse Apotek
Rønnedevej 15, 4640 Fakse
Åben i dag: 09:30 - 17:30
Næstved Løve Apotek
Apotekergaarden, Axeltorv 12, 4700 Næstved
Åben i dag: 09:00 - 17:30
Næstved Storcenter Apotek
Næstved Storcenter 45, 4700 Næstved
Åben i dag: 10:00 - 20:00
Behandling af...

Sved

Nulstil
Filter
Luk
Sund viden fra apoteket

Nyd sommeren uden problemer med sved

Sved - Se udvalget af deodoranter

Har du problemer med sved? Eller er du bare på udkig efter en ny deodorant? Hos Apoteket Online har vi et stort udvalg af deodoranter.

Vi har både deodoranter mod overproduktion af sved, med duft og med roll-on til både mænd og kvinder. Er du på udkig efter en helt almindelig deodorant, som er langtidsholdbar og efterlader huden blød uden følelsen af fugt under armene? Så prøv vores Avène Body 24H deodorant, som har en mild duft, der virker forfriskende både mod huden og på duften.

Døjer du derimod med overproduktion af sved bør du vælge en af vores deodoranter med aluminiumklorid, som er stærkt svedhæmmende og kan bruges til både kraftig arm-, hånd- og fodsved. Aluminium har nemlig en særdeles svedhæmmende effekt. Her kan vi anbefale serien fra Medic, som har forskellige slags deodoranter mod sved. De fås både som roll-on eller creme. Aluminiumklorid Medic sprit 25% Deo-Roll har desuden et højt indhold af sprit, som hæmmer de bakterier, der giver lugtgener i forbindelse med sved.

Prøv en antiperspirant deodorant mod sved og svedlugt

I vores udvalg finder du også mange andre mærker med deodoranter, som alle har det til fælles, at de både bekæmper lugt og sved. For eksempel vores Perspirex Strong antiperspirant deo roll-on, som er specielt udviklet til mennesker med kraftige svedproblemer. Deodoranten giver endda 5 dages beskyttelse mod sved og svedlugt fra underarmene.

Her kan du med fordel supplere med en god kropssæbe, som kan komme i bund med svedlugten, når du er i bad.

Produkter mod fodsved

Døjer du med fodsved? Så kan vi naturligvis også hjælpe dig med det.

Svedkirtlerne sidder forskelligt på kroppen, og det kan derfor varierer fra person til person, hvor man sveder mest. Er du tilfældigvis en af de personer, der sveder meget fra fødderne, så kan du med fordel anvende Ph Neutral Antiper. Creme U/P fra Medic, som via aluminium chlorohydrate hæmmer udviklingen af sved fra eksempelvis fødderne.

Måske har du også lyst til at supplere med nogle produkter fra vores hænder og fødder sortiment. Her finder du for eksempel produkter som fodbadesalt, der opfrisker fødderne med mentol og eukalyptus, og giver en opfriskende fornemmelse. 

Køb vores produkter mod sved online og få leveret det hele indenfor få hverdage. Vi har gratis fragt, hvis du køber ind for 450 kr. eller mere. Skynd dig ind og bestil vores produkter mod sved, så du kan nyde sommeren uden problemer med sved.