Forkølelse

Lommetørklæder

Nulstil
Filter
Luk

Lommetørklæder

En voksen dansker bliver i gennemsnit forkølet 2-3 gange om året. Hvis du har børn, er du mere udsat for smitte, fordi børn tit og nemt bliver forkølet. Dels fordi, de leger tæt sammen, men også fordi, deres immunforsvar ikke er ligeså udbygget som hos en voksen. Forkølelse er en virus, og der findes ca. 200 forskellige af slagsen. En virus kan smitte både via luften, direkte overførsel og indirekte overførsel. Vira kommer typisk ind i kroppen gennem dine slimhinder, og fra du er smittet, går der som regel 2-3 døgn, før de første symptomer viser sig. De vil som oftest vise sig i form af snot, snot og atter snot. I det tilfælde er det yderst praktisk at have nogle lommetørklæder enten i tasken, i lommen eller på hylden derhjemme. Er du pollenallergiker kan du med fordel også sørge for at have et lille lager af papirlommetørklæder klar derhjemme, når pollesæsonen rammer. Med de rigtige lommetørklæder kan du desuden undgå at udtørre næsen og huden omkring, så du ikke får flere gener end højst nødvendigt.  

Hvorfor vælge engangspapirlommetørklæder?

Forkølelse smitter meget nemt, så det er svært at undgå 100%, men med god håndhygiejne, almindelig omtanke og engangslommetørklæder kan du komme rigtig langt. Hvis du selv er forkølet eller er sammen med smittede personer, så bed dem om at nyse i ærmet, spritte deres hænder og brug engangslommetørklæder. Dermed vil der være mindre chance for at eventuelle bakterier og vira spredes. Prøv eksempelvis Kleenex Collection Lommepakning som er lommetørklæder til tasken og lommen. Så er du klar, hvis næsen pludselig løber. 

Maksimal komfort og kvalitet med lommeletter fra Kleenex

Symptomerne på forkølelse kommer snigende i løbet af et par timer eller dage. Du kender sikkert fornemmelsen af, at du ikke rigtig ved, om det udvikler sig til en forkølelse. Andre gange bliver du snottet og dvask på ganske kort tid. Uanset om forkølelsen kommer akut eller snigende, så kan du tage toppen af den ved at være parat med hjemmeapoteket. Du vil blive glad for at have nogle gode lommetørklæder på lager. Kleenex Balsam Menthol er papirlommetørklæder til hyppig næsepudsning ved forkølelse og influenza. Udover den beskyttende Calendula-balsam, som forebygger udtørring, rødme og irritation af huden, er Balsam Menthol tilsat menthol-duft, som giver ekstra luft til den stoppede næse. 

Fordelene ved lommeletter i boks

Man kan blive godt og grundig sløj af en forkølelse. For de fleste er det relevant at blive hjemme fra arbejde. Dels fordi ydeevnen ikke er maksimal, men først og fremmest fordi forkølelse smitter meget nemt. Går du hjemme hele dagen og snøfter, så er små pakker af lommetørklæder måske ikke det nemmeste. En praktisk boks af lommeletter til bordet vil derimod være betydeligt mere praktisk. Kleenex Original Box er de klassiske lommetørklæder i Kleenex-kvalitet, som du kan have stående på skrivebordet eller i bilen. 

Ekstra komfort med ultra bløde lommeletter

Jo bedre vi er til at undgå kontakt med mennesker, mens forkølelsen raser, jo bedre er vi med at bremse smittekæden. Når det er sagt, så handler det også om at lindre forkølelsessymptomerne bedst muligt og sørge for at mindske generne ved hyppig næsepudsning. Det kan du blandt andet gøre ved at købe ekstra bløde lommetørklæder, der passer på huden rundt om næsen. Kleenex  Ultra Soft Box er ekstra bløde lommetørklæder til hyppig næsepudsning ved forkølelse og influenza, der kan hjælpe mod den tørre, irriterede og til tider røde hud omkring næsen. 

Lommetørklæder med balsam

Har du nogensinde prøvet papirlommetørklæder med balsam? Det burde du gøre! Hyppig næsepudsning, eksempelvis som følge af pollenallergi, kan hurtigt føre til både udtørring, rødme og irritation af huden på og omkring næsen. Kleenex Balsam Box indeholder både aloe vera, vitamin E og calendula, der hjælper mod netop dette. Desuden får du lommetørklæderne i en smart box, der både er praktisk til at have liggende i bilen eller stående på bordet derhjemme. Så løber du ikke tør lige foreløbig! 

Lommetørklæder til allergi og sart hud

Døjer du med allergi og sart hud? Så er Kleenex Allergy Comfort Box måske noget for dig? Pakken indeholder ekstra bløde lommetørklæder uden parfume til hyppig næsepudsning ved eksempelvis forkølelse eller influenza, der alle er designet til at være ekstra blide og ultra absorberende både for næsen og for huden omkring øjnene. 

Forkølelse, en løbende næse og udtørret, irriteret hud i ansigtet kan være yderst generende i hverdagen. Derfor er det altid en god ide at spørge en fagperson til råds, hvis du har tvivl eller spørgsmål. Findes der parfumefri bløde papirlommetørklæder? Hvorfor bør jeg vælge engangspapirlommetørklæder? Hvilke andre typer findes der? Du må aldrig gå på kompromis, når det handler om din sundhed. Spørg hellere på apoteket en gang for meget end en gang for lidt. Du kan komme direkte ind fra gaden og tale med en sundhedsfaglig, der både har uddannelsen og erfaringen til at rådgive dig. 

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay