Du handler med Svendborg Løve Apotek

Vælg et apotek i nærheden af dig før du handler

Du handler med Svendborg Løve Apotek

Vælg et apotek i nærheden af dig før du handler

Svendborg Løve Apotek
Svendborg Bycenter, Vestergade 16, 5700 Svendborg
Åben i dag: 08:00 - 21:00
Løve Apoteket Svendborg Øst
Møllergade 92, st. th., 5700 Svendborg
Åben i dag: 09:00 - 19:00
Hesselager Apotek
Langgade 20, 5874 Hesselager
Åben i dag: 09:00 - 17:30
Rudkøbing Apotek
Engdraget 1, 5900 Rudkøbing
Åben i dag: 09:00 - 17:30
Ringe Apotek
Torvet 5, 5750 Ringe
Åben i dag: 09:00 - 18:00
Krop

Eksem

Nulstil
Filter
Luk

Creme mod eksem - Find den rigtige behandling hos Apoteket online

Creme til eksem er en af de bedste måder at behandle på. Man skal dog være opmærksom på hvilken slags eksem, der er tale om. Hos Apoteket Online har vi mange forskellige varianter af creme, som kan hjælpe med at behandle eksemen. 
Vi har cremer til eksem i hovedbunden, på hænderne og øjeeksem. Du kan finde et stort udvalg til behandling af huden, uanset hvor eksemen har sat sig.

Atopisk eksem kan derimod være arveligt, men man kan gøre meget for at forebygge irritationen. Når man lider af eksem, så kan det være svært at styre. 
Ved at finde en creme hos Apoteket Online kan du dog tage kontrol over din atopiske hud. Vi anbefaler f.eks. Exomega Control Balm, som nedsætter irritation, samt beroligere huden. 

Eksem på hænder - Irritation i dagligdagen

Eksem på hænderne er oftest kendetegnet ved rød, irriteret og tør hud, som ofte klør. I værste tilfælde kan eksemen føre til smerte, så det er vigtigt ikke at ignorere symptomerne. 
Enhver der har prøvet det, ved at man skal finde den helt rigtige creme. Man kan forebygge og reparere ved at bruge f.eks. Astion Daily Repair 70% med højt fedtindhold, uden at blive fedtet eller Avene XeraCalm A.D. til hænderne, som er helt uden parfume. Det er vigtigt at finde en behandling, som ikke udtørre huden. 

Eksem på hænderne kan være ubehageligt og irriterende. Enhver der har prøvet det, ved at man skal finde den helt rigtige creme. Vi har et stort udvalg af cremer, som kan være med til at mindske irritationen. 

Hvad kan man gøre imod eksem? Find den rigtige behandling

Eksem kan nogle gange være svært at identificere, da kløe, rødme og irritation kan være forårsaget af forskellige ting. Det kan opstå ud af ingenting, men heldigvis er gode råd ikke dyre hos Apoteket Online, da vi har flere forskellige cremer, som kan hjælpe til din kløe og irritation.

Ud over cremerne kan man også bruge Avene’s XeraCalm cleansing oil, som hurtigt skummer op, renser og fugtiggør huden, imens man er i bad. Brug den, så din hud kan få den behandling, som den fortjener. 

For at finde den helt rigtige eksem behandling kan du med fordel kontakte os i dag for en uforpligtende rådgivning. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige creme som du kan bruge. Vi finder sammen ud af hvad det er der irriterer huden, så du kan komme det til livs. 

Cremer mod eksem kan købes online og blive leveret på få dage. Der er gratis fragt, hvis du køber produkter for mindst 450 kr. Find din creme til eksem i dag, så du kan få lindret irritationerne hurtigst muligt.