Du handler med Rådhusapoteket Helsinge

Vælg et apotek i nærheden af dig før du handler

Du handler med Rådhusapoteket Helsinge

Vælg et apotek i nærheden af dig før du handler

Rådhusapoteket Helsinge
Frederiksborgvej 20, 3200 Helsinge
Åben i dag: 08:00 - 19:00
Helsinge Apotek
Østergade 35, 3200 Helsinge
Åben i dag: 09:00 - 17:30
Fredensborg Apotek
Jernbanegade 3, 3480 Fredensborg
Åben i dag: 09:00 - 18:00
Lynge Apotek
Lynge Bytorv 5, 3540 Lynge
Åben i dag: 09:30 - 18:00
Humlebæk Apotek
Humlebæk Center 23, 3050 Humlebæk
Åben i dag: 09:00 - 18:00
Hår

Tørshampoo

Nulstil
Filter
Luk

Tørshampoo

Hos Apoteket-online har vi forskellige tørshampooer i forskellige størrelser under mærkerne: Apotekets, Klorane og Dercos. Apotekets egen tørshampoo har vundet prisen som bedst i test og det er vi stolte af, da den i 2015 vandt prisen som bedste hårstylingsprodukt i Danish Beauty Award. Tørshampoo er til dig, som skåner dit hår fra den daglige hårvask, det er til dig, som har travlt og ønsker at undgå fedtet hår. Er du i tvivl, kan du finde dit lokale apotek her  eller kontakte vores online panel her og få afklaret mulige spørgsmål. 

Hvorfor bruge tørshampoo?

Brug tørshampoo for at opnå en hurtig opfriskning og let styling af dit hår, de dage du ikke vasker det. Tørshampoo modvirker fedtet hår og giver håret fylde. Det er let anvendeligt og praktisk at bruge, når du er afsted på lange rejser, festivaler, efter sport eller før en bytur. Det skåner håret fra hårvask og en eventuel føntørring. Hos Apoteket-online har vi tørshampoo på 75 ml, som egner sig til håndtasken eller rejsen. 

Anvendelse af tørshampoo

Påfør altid tørshampooen i tørt hår og på hårrødderne. Husk at ryste inden brug og husk at påføre tørshampooen med en afstand på 20 cm. Børst håret igennem efter du har påført tørshampooen og brug fingrene til at give håret lidt fylde. Tørshampoo kan ikke erstatte din hårvask, den udskyder din hårvask til senere. Husk at købe den tørshampoo, der passer til din hovedbund og dit hår. Dercos´s tørshampoo er god til fedtet hår og fedtet hovedbund. Apotekets egen tørshampoo er uden parfume og dermatologisk testet og virker til normalt hår. Den virker rensende og fedtabsorberende i hovedbunden og i håret. Undgå tørshampooen kommer i kontakt med øjnene og munden.