Hud og hår

Hårtab

Nulstil
Filter
Luk

Produkter mod hårtab

For mange både mænd og kvinder har hår en stor betydning, hvorfor hårtab kan være svært at snakke om. Dit hår bliver løbende udskiftet, og det er helt normalt at tabe omkring 100 hårstrå om dagen, men mange oplever alligevel uønskede forandringer i hårvæksten. Læs mere herunder om, hvad du selv kan gøre for at forbygge hårtab og hvilke produkter, der modvirker hårtab, skulle det have ramt dig.

Hårtab og pletskaldethed

Hårtab kan være både forbigående og mere vedvarende. Mange oplever hårtab i forbindelse med aldersforandringer, hvor håret måske allerede tynder ud inden 50-års alderen. Hårtab kan dog også være grundet andre ting som eksempelvis stofskiftesygdomme, graviditet, hudsygdomme og/eller bivirkninger ved medicin. På dit lokale apotek eller her på Apoteket-online.dk kan du finde produkter, der giver næring til slidt og tyndt hår og samtidig modvirker yderligere hårtab.  

Symptomer på hårtab og pletskaldethed

Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan hårtab både opdages og opleves. Pletskaldethed opstår som små runde pletter uden hår, mens et mere generelt hårtab ses som tyndere hår i hovedbunden eller øget hårtab ved hårvask. Oplever du en eller flere af ovenstående symptomer, så er Australian Bodycare Hair Loss Serum måske noget for dig? En unisex leave in serum til hårtab med naturlig australsk Tea Tree Oil. Ideel til enhver, der oplever hårtab eller vigende hårgrænser, og så er den desuden både dermatologisk testet og 100% vegansk. 

Hvad kan du selv gøre for at forebygge hårtab og pletskaldethed?

Du kan faktisk selv gøre meget for at forebygge og håndtere eventuelt hårtab og pletskaldethed. Først og fremmest er en varieret kost vigtig for kroppens normale funktion og dermed også kontinuerlig nydannelse af hår i hovedbunden. Mange oplever desuden hårtab i en stresset periode, selvom det ikke ligger 100% fast hvorfor. Derudover kan du, for at være så god ved dig selv og din hovedbund som muligt, bruge milde hårprodukter. Har du tvivl eller spørgsmål er du altid velkommen på dit lokale apotek, hvor det dygtige apotekspersonale står klar bag skranken til at pege dig i den rigtige retning. 

Hvilke produkter findes der mod hårtab og pletskaldethed?

På apoteket kan du både finde shampoo, serum og lotion mod hårtab. Hvilket produkt, der passer bedst til dig, afhænger af både personlige præferencer samt graden af hårtab. Generelt er en shampoo mod hårtab god til forebyggelse, mens en serum eller en lotion virker mere intensivt. Prøv eksempelvis Ducray Creasim Reactiv Anti-Hair Loss Lotion, der accelererer hårvækst for et tykkere og stærkere hår med en sammensætning af Vitamin B5, B6 og B8, som er kendt for at styrke hårfibrene og bidrage til formeringen af selvsamme. En lotion der har en let tekstur, så du undgår at få fedtet hår ved brug. 

Pletskaldethed eller hårtab hos kvinder

Hårtab og pletskaldethed er ikke kun noget, der forekommer hos mænd. Hårtab og pletskaldethed kan lige såvel ramme kvinder grundet hormonelle forandringer, graviditet, stress eller som en bivirkning af overgangsalderen. Pharmaceris H Stimupurin Shampoo er designet til brug ved overdrevet hårtab. Produktet hjælper med at bekæmpe hårtab relateret til genetiske dispositioner samt hormonelle og/eller miljømæssige forhold. Shampooen er desuden velegnet til følsom hovedbund. 

Hvilket produkt mod hårtab og pletskaldethed skal jeg vælge?

Der er som før nævnt mange forskellige faktorer, der skal overvejes, når man vælger et produkt mod pletskaldethed og hårtab - herunder typen af hårtab, graden af hårtab samt personlige præferencer. Det er selvfølgelig vigtigt at produktet er effektivt, men også at det passer ind i din daglige rutine. Måske er Scandinavian Biolabs Bio-Pilixin Serum lige det du står og mangler? En avanceret løsning fremstillet af plantebaserede, højteknologiske, aktive ingredienser til at bremse hårtab, der er omhyggeligt designet af eksperter for at tilføre vitale næringsstoffer til hovedbunden. Serummet er både udviklet, testet og fremstillet i Danmark, og så er det derudover også dermatologisk testet. 

Køb produkter mod hårtab på dit lokale apotek eller her på Apoteket-online.dk

Om du mangler et forebyggende middel mod hårtab eller en intensiv kur til allerede eksisterende hårtab, så kan du finde det enten på dit lokale apotek eller her på Apoteket-online.dk. Det er altid en god ide at spørge en fagperson til råds, hvis man har tvivl eller spørgsmål. Hvor ofte skal man bruge en shampoo mod hårtab? Findes der piller mod hårtab? Hvad kan jeg gøre for at bremse pletskaldethed? Du må aldrig gå på kompromis, når det handler om din sundhed. Spørg hellere på apoteket en gang for meget end en gang for lidt. Du kan komme direkte ind fra gaden og tale med en sundhedsfaglig, der både har uddannelsen og erfaringen til at rådgive dig.

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay