Få dosispakket din medicin på apoteket – for et lettere overblik

Synes du også det kan være svært holde styr på medicinen?

Tager du flere forskellige piller på forskellige tidspunkter på dagen?

Så vil det måske være en hjælp for dig at få dosispakket medicin på apoteket, så du er sikker på, at du tager den rigtige medicin på det rigtige tidspunkt! 

Dosispakket medicin er medicin pakket i små poser, der sidder sammenhængende i det, der hedder en dosisrulle. Indholdet i hver enkelt dosispose, er den medicin du skal tage på et bestemt tidspunkt – eksempelvis morgenmedicin, middagsmedicin og aftenmedicin.

En dosisrulle indeholder medicin til 14 dage. På hver enkel pose står dit navn og CPR-nummer, dato og tidspunkt på hvilket medicinen skal indtages og navn på medicinen i posen. Hvis din læge ændrer på din medicin, pakker apoteket selvfølgelig en ny dosisrulle med den nye medicin til dig.

Har du lyst til at prøve dosispakket medicin kan din læge skrive til apoteket, at din medicin skal dosispakkes. Du er også velkommen til selv at tale med dit lokale apotek, om hvorvidt dosispakket medicin kunne være noget for dig. Husk at du altid er velkommen på dit lokale apotek, hvor søde og dygtige farmakonomer står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål om dosispakket medicin.