Du handler med Høje Taastrup Apotek

Vælg et apotek i nærheden af dig før du handler

Du handler med Høje Taastrup Apotek

Vælg et apotek i nærheden af dig før du handler

Høje Taastrup Apotek
Høje Tåstrup Boulevard 44, 2630 Taastrup
Åben i dag: 09:00 - 17:30
City2 Apoteket
Cityringen 4, blå indgang, 2630 Taastrup
Åben i dag: 10:00 - 19:00
Taastrup Apotek
Taastrup Hovedgade 60, 2630 Taastrup
Åben i dag: 09:00 - 18:00
Østerparkens Apotek
Taastrup Hovedgade 87, 2630 Taastrup
Åben i dag: 09:00 - 18:00
Hedehusene Apotek
Hovedgaden 423, 2640 Hedehusene
Åben i dag: 09:00 - 17:30
Hår

Hovedbund

Nulstil
Filter
Luk

Hovedbund

Oplever du problemer med din hovedbund? Hos Apoteket-online har vi forskellige hovedbundsprodukter mod kløe, skæl, irritation, bekæmpelsen af tidlig hårtab og hårbundskur. Apotekets hovedbundsprodukter er til dig, som oplever irritation eller ønsker at pleje din hovedbund. Det er vigtigt at vælge det rigtige hovedbundsprodukt. Er du i tvivl, kan du finde dit lokale apotek her eller kontakte vores online panel her og få afklaret mulige spørgsmål.

Døjer du med skæl?

Skæl i hovedbunden kan forårsage gene og kløe i hovedbunden på grund af en øget mængde af talgproduktion. Astion Scalp Cure kan hjælpe med skæl i hårbunden forårsaget af tørhud samt give fugt og lindre kløe.

Har du en irriteret eller tør hovedbund?

Oplever du en kløe og prikken i hårbunden? Så har du måske en følsom hovedbund. Man skal huske at pleje sin hovedbund. Vichy Dercos scalp er udviklet til følsom hårbund og modvirker kløe og prikken i hårbunden. Den er testet på følsom hud under dermatologisk kontrol. Oplever du mere kløe og irritation forårsaget af tørhud? Så er Astion Scalp Cure et produkt, som lindrer kløe, skæl og irritation, da den tilfører fugt og beroliger hårbunden.

Oplever du hårtab?

Flere oplever tidlig hårtab om det er hormonelt, miljømæssigt, stress, skiftende årstider, medicinindtag, følelsesmæssig påvirkning eller graviditet, så kan det give gene for den enkelte person. Apoteket-online anbefaler at bruge: Pharmaceris Ichtilix-forte spray, som hjælper med at bekæmpe hårudtynding. Produktet kan bruges af både mænd og kvinder. Brug produktet om morgenen og om aftenen på enten tør eller våd hovedbund og gnid produktet på hovedbunden.

Ønsker du at pleje din hovedbund?

Til pleje af hovedbunden anbefaler Apoteket-online Decubal Dry Scalp Treatment, som fungerer som en plejende og beroligende hårbundskur. Hårbundskuren indeholder vitamin B3, som netop går ind og genopbygger hårbunden og lindrer en eventuel kløe.