Sport

Støttebind

Nulstil
Filter
Luk

Støttebind

Er du blevet ramt af en sportskade? Døjer du med en fibersprængning? Eller har du af andre grunde brug for lidt ekstra støtte i hverdagen? Så er et støttebind måske noget for dig. Læs mere herunder om hvilke former for støttebind du kan købe på dit lokale apotek og her på Apoteket-online.dk.

Hvad er støttebind?

Et støttebind anvendes til støtte-, aflastnings-, fikserings- og kompressionsforbindinger til både håndled, ankler, forvridninger, forstuvninger og/eller muskel- og fibersprængninger. Prøv eksempelvis Apotekets Støttebind Elastisk med 69% bomuld og 31% polyamid, som du kan anvende efter behov. 

Hvad er forskellen på støttebind, sportsbind og elastikbind?

På Aoteket-online.dk kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af støttebind, elastiske bind, håndledsbandager og andre former for støttebind, så du kan finde lige præcis den form, der passer bedst til dit behov. Elastikbind kan eksempelvis bruges, hvis der er behov for støtte i forbindelse med et mindre vrid eller en overbelastning, mens visse støttebind også kan bruges forebyggende ved belastning af håndled, knæ og/eller ankler. 

Kan man købe støttebind, sportsbind og elastikbind på Apoteket-online.dk?

Ja det kan du! Du kan både købe støttebind på dit lokale apotek og på Apoteket-online.dk, og har du brug for vejledning om, hvilket støttebind du vil få størst effekt af, så kan du også få god og kvalificeret rådgivning af det søde apotekspersonale bag skranken på dit lokale apotek. 

Må man sove med et støttebind, sportsbind eller elastikbind?

Det anbefales ikke at bruge hverken støttebind, sportsbind eller elastikbind, når du sover. Tag i stedet bindet af, inden du lægger dig til at sove, og læg støttebindet på igen morgenen efter. Er bandagen for stram, så husk at løsne den eller lægge den om. Stop altid brug i tilfælde af hudirritation.  

Støttebind til smertelindring og stabilisering af leddene

På apoteket finder du en bred vifte af forskellige former for støttebind, der alle har forskellige fokuspunkter. Jasper Ideal Støttebind er eksempelvis beregnet til kompressions- og støtteforbindinger, og er derfor lavet af bomuld og syntetisk gummi. Forbindingen lukkes meget enkelt med to longoclips, der medfølger i pakken. Bindet kan desuden både vaskes og genbruges! 

Beskyt dine led og muskler mod forstrækninger under træning med et elastikbind

Med et elastikbind som Coban Elastikbind kan du få vedvarende støtte til både dine led og muskler - selv under stærk fysisk aktivitet. Coban Elastikbind er et selvhæftende elastikbind, som hæfter til sig selv uden behov for hverken clips eller tape. Bindet løsner sig ikke, heller ikke ved bad, men til gengæld kan huden let ånde frit. 

Elastikbind for bevægelsesfrihed og fleksibel støtte til mindre forstrækninger

Har du brug for et elastikbind, der giver støtte uden at gå på kompromis med din bevægelsesfrihed? Så er Coban Elastikbind et godt bud! Det er nemlig let og hurtigt at anvende - selv på meget bevægelige områder. 

Støttebandage - generel støtte og kompression til leddene

En støttebandage kan anvendes ved smerte i leddene, lettere instabilitet, slidte led og ved muskelinflammation. Har du en eller flere af ovenstående problemer med knæet, så er Mabs Knæbandage måske noget for dig? Mabs Knæbandage er nemlig en elastisk bandage med spiralfjedre, som giver en let støtte og aflastning af knæleddet. 

Knæbind for optimal beskyttelse og støtte ved knæskader, slidgigt og meniskskader

Døjer du med en knæskade i form af en forstuvning, en slagskade, mindre meniskskader eller ledhævelser, og savner du at dyrke sport? Actimove Sports Edition Knæ lader dig nyde din sport igen, da smertelindring og heling støttes gennem afbalanceret varme og medicinsk kompression. 

Håndledsstøtte til forebyggelse af skader og støtte under genoptræning

Til lindring af ømme, smertende håndledsmuskler og led kan en håndledsbandage være en yderst god ide. Futuro Håndledsbandage har en vendbar skinne, der giver dig en behagelig støtte og beskyttelse til håndleddet. Bandagen har justerbare stropper for at give en individuel tilpasning, og så kan den anvendes på både højre og venstre hånd. 

Forebyg forvridninger og støt svage ankler med en ankelstøtte

Vil du gerne forebygge forvridninger - både i hverdagen og når du dyrker motion? Det kan vi godt forstå! Actimove Ankelstøtte Arthritis Care har særlige keramiske fibre, som bevarer og reflekterer kropsvarmen og giver en beroligende varme, der virker smertelindrende. Desuden har ankelstøtten et fire-vejs-stræk, der sørger for en let komfortabel kompression, reducerer hævelser og giver en forbedret mobilitet. 

Knæstrop - reducerer knæbelastning og lindre smerter forårsaget af overbelastning eller forstrækning af knæet

En knæstrop er en form for støtte til knæet, der anvendes til at lindre smerter i knæet og andre lidelser, hvor et let tryk er nødvendigt. Her er der bl.a. tale om et dislokeret knæ, leddegigt, senebetændelse og knæskalsirritation. Futuro Sport Knæstrop kan anvendes på både højre og venstre knæ, og så har den en justerbar strop og spænde for individuel tilpasning. 

Beskyt og støt din tennisalbue mod overbelastningsskader med et albuebind

Mange har prøvet at døje med en tennisalbue, der er opstået ved gentagne, ensformige bevægelser, der giver irritation og smerter ved knoglefremspringet på albuens yderside. Smerter der både kan stråle op i overarmen og ned langs underarmes yderside. En tennisalbuebandage som eksempelvis Jasper Tennisalbuebandage Hvid One-Size lindrer disse smerter ved anbringelse lige under albuebøjningen. 

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for et støttebind, en bandage, et elastikbind eller en helt anden form for støtte, så kom endelig forbi til en snak på dit lokale apotek. Det kan nemlig være svært at finde rundt i. Hvilket knæbind til slidgigt er bedst? Hvilke former for håndledsstøtte og ankelstøtte findes der? Hvad er forskellen på et albuebind og et tennisalbue støttebind? Du må aldrig gå på kompromis, når det handler om din sundhed. Spørg hellere på apoteket en gang for meget end en gang for lidt. Du kan komme direkte ind fra gaden og tale med en sundhedsfaglig, der både har uddannelsen og erfaringen til at rådgive dig.