Del artikel Del på Facebook Del på LinkedIn

Vi søger farmakonomstuderende

Vi, her på Charlottenlund Apotek, søger farmakonomstuderende med opstart september 2022

Farmakonomer er lægemiddelkyndige, og er med til at sikre høj patient- og medicinsikkerhed hos medicinbrugere. Under uddannelsen er du skiftevis på praktikophold på apotek og skoleophold på Pharmakon. Denne kombination og praksis er med til at give dig optimale betingelser for at opnå de nødvendige kompetencer, som er med til at servicere medicin til borgerne. Du vil befinde dig blandt dygtige kollegaer på apoteket, som ville fungere som dine sparingspartnere, mentorer, coaches mm. De ville alle være med til at sikre, at du får rette vejledning og tilegne dig den rette viden for at klare dig igennem uddannelsen.

Vi søger her på Charlottenlund Apotek to farmakonomstuderende med opstart til september 2022.

Charlottenlund apotek består af en enkel enhed uden tilhørende filialer. Dette vil give dig stabilitet under uddannelsen, da du ikke skal veksle mellem forskellige afdelinger. Du vil have et tæt bånd til dine kollegaer, og du vil altid, vide hvem du kommer til at møde på din arbejdsdag.

Charlottenlund apoteks mission er, at distribuere lægemidler i vores nærområde samt hjælpe vores kunder til bedre sundhed ved at give saglig, ærlig og individuel rådgivning. Vores primære opgave er, at sikre rigtig brug af lægemidler og give god service tilpasset kundens behov, og derved være kundens foretrukne apotek.

Vi vægter:

  • Faglighed – Vi er nysgerrige og holder os fagligt opdateret
  • Omsorg – Vi er empatiske og drager omsorg for kunden og for hinanden
  • Engagement – Vi er lønsomme, dynamiske og brænder for vores mission
  • Loyalitet – Vi er et team og tager fælles ansvar for apoteket
  • Humor – vi gør plads til humor og latter
  • Troværdighed – Vi er ærlige, åbne og konsekvente

Vi håber, at modtage en ansøgning fra dig eller måske en du kender på charlottenlund@apoteket.dk

Du kan læse mere om vores apotek her. 

Hvis du ønsker at læse mere om farmakonomuddannelsen kan du finde meget mere information på https://www.farmakonomuddannelsen.dk/ og https://www.apotekskarriere.dk/.