COVID19 SÆTTER APOTEKERNE UNDER PRES. DET PÅVIRKER VORES LEVERINGSTID OG UDLEVERING AF HÅNDKØBSMEDICIN. LÆS MERE HER.

Du handler med Tune Apotek

Vælg et apotek i nærheden af dig før du handler

Del artikel Del på Facebook Del på LinkedIn

Sådan påvirker covid19 apotekerne og Apoteket-online

Apotekerne er en del af sundhedssektoren og holder åbent som normalt. Men vi oplever et øget pres på apotekerne og dermed også på Apoteket-online i forbindelse med regeringens udmeldinger omkring COVID-19 d. 11-03-2020.
Det har følgende konsekvenser for dig som kunde:

Længere leveringstid

Apotekspersonalet har i øjeblikket meget travlt. Først og fremmest med at sikre, at ældre og svage borger, får den medicin, som de har brug for.
Apotekerne oplever et øget antal kunder, henvendelser og ordrer fra Apoteket-online. Det er derfor vanskeligt at opretholde det normale serviceniveau og den normale leveringstid. Vi håber på din forståelse og tålmodighed. Vi gør det så godt, vi overhovedet kan.

Undgå hamstring

Sundhedsministeren har aktiveret dele af lægemiddelberedskabet. Det betyder bl.a., at apotekerne har fået besked på, at kunderne ikke kan købe mere receptmedicin end det, der svarer til deres normale forbrug. Desuden må apoteket kun udlevere én pakke af hver type håndkøbsmedicin pr. kunde. Beslutningen er truffet for at modvirke hamstring og undgå, at der opstår forsyningsproblemer med medicin. 

Hvis du lægger en ordre med mere end én pakke af hver type håndkøbsmedicin, kan vi derfor være nødsaget til at nedjustere eller annullere din ordre.

Kom ikke på apoteket, hvis du er smittet

Kom ikke på apoteket, hvis du er smittet eller mistænker smitte. Ring til apoteket, hvis du har brug for medicin.

Mere information

Her kan du finde, al information om covid19 fra myndighederne.

Her kan du læse mere om meldingen fra Lægemiddelstyrelsen.