Del artikel Del på Facebook Del på LinkedIn
Sund viden fra apoteket

Køb online hos dit lokale apotek

Vidste du, at du kan købe dine apoteksvarer online, og alligevel handle med dit lokale apotek? Det gør du, når du handler på Apoteket-online.dk. På den måde støtter du dit lokalområde, og samtidig får du alle fordelene ved at handle online.
Ud over, at det er nemt, komfortabelt og uafhængigt af åbningstider, så fortæller vi dig her om alle de andre fordele, du får, når du handler på Apoteket-online.dk, som i øvrigt er 100% danskejet. 

Afhent på dit lokale apotek – eller få leveret til døren eller pakkeboks

Vælg frit, om du selv vil hente din pakke, eller om vi skal bringe.
  • Du kan hente din bestilling på dit lokale apotek. Det har den fordel, at du kan få råd og vejledning ved afhentning.
  • En anden mulighed er at få din pakke leveret i nærmeste pakkeboks, så du kan hente, når det passer dig.
  • Hvis du gerne vil have leveret hjemme samme dag, så tilbyder mange af vores apoteker levering med eget bud.

Al den rådgivning, du har brug for

Selvom du ikke henter din pakke på apoteket, kan du naturligvis stadig få råd og vejledning. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til dit lokale apotek, hvor der altid er en kompetent fagperson, som er parat til at hjælpe dig. 

Køb din receptmedicin online

På Apoteket-online.dk kan du også købe receptmedicin til dig selv og børn under 15 år. Det er 100% sikkert, fordi du logger på med MitID og også skal indtaste dit CPR-nummer. Herefter kan du bestille receptpligtig medicin. Børn over 15 år kan logge ind med eget MitID. Køb receptmedicin HER

Diskret levering

For mange kan det være grænseoverskridende at købe en klamydiatest eller andre intim-produkter på apoteket, hvor naboen eller veninden måske kommer ind ad døren. På Apoteket-online.dk handler du diskret, og får leveret din pakke uden, at nogen kan se, hvad der er i. 

God tid til at handle i ro og mag

Derhjemme fra sofaen eller dit arbejdsbord kan du i ro og mag handle apoteksvarer på Apoteket-online.dk – og samtidig få inspiration til pleje- og sundhedsprodukter. Er du interesseret i sundhedsfaglige artikler, så kig under ”Sund viden”.

Gode tilbud og stort udvalg

På Apoteket-online.dk har vi et stort sortiment af alt fra kosttilskud og næsespray til hudplejeprodukter. Hold øje med vores kampagnepriser – her er der mange penge at spare.

Medlemsklub med gode råd og konkurrencer

På Apoteket-online.dk kan du tilmelde dig vores Medlemsklub (her) og deltage i lodtrækningen om månedens hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. Det er gratis at være medlem, og du får løbende tips, fakta og gode råd om relevante og interessante sundhedsfaglige emner.