https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/655_2f2c6a90-220a-4959-a194-964b9239c43e
Cure

Nosecure Allergi Næsespray

20 ml

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 223153
Nosecure Allergi anti-ødem næsespray er et osmotisk virkende medicinsk udstyr med anti-ødem og phlogolitisk effekt (hæmmer udviklingen af inflammatoriske processer).

Produktet er beregnet til: reduktion af tilstoppet næse hos patienter, som lider af hypertrofi af de nasale turbinater og af specifik (allergisk rhinitis) eller uspecifik helårssnue, behandling af hævelse ved akut eller kronisk inflammation i næse, bihuler og adenoider, behandling og forebyggelse af tilbagevendende polypper i næsen efter operation, behandling før og efter operation i næse og bihuler.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
 1. Fjern den beskyttende hætte.
 2. Placér tommelfingeren på bunden af flasken og pege- og langfingeren på pumpens ”flapper” og pres dem ned. Slip derefter. Gentag denne handling indtil den første dosis er udløst. Bøj hovedet let fremover og før spidsen af flasken op i næseboret og udløs en dosering uden at trække vejret ind samtidigt.
 3. Voksne og børn: 2 pust i hvert næsebor 2 gange dagligt eller i henhold til lægens anbefaling.
Indhold

Nosecure Allergi næsespray 20 ml.

Ingredienser: Mannitol, dikalium glycyrrhizinat, glycerol, copolymer PEG/PPG, EDTA dinatriumsalt, natriumN-hydroxymethylglycinat, polysorbat 20, kaliumsorbat, natriumhydrat, renset vand, naturlige smagsstoffer.

Brugsanvisning. Se nedenfor.

Brugsanvisning.

Vær opmærksom på
 • I starten af behandlingen kan der forekomme forbigående osmotisk næseflåd (løbende næse) kombineret med en kløende fornemmelse i næsen og lidt nysen. Dette skyldes produktets specifikke virkningsmekanisme.
 • I tilfælde af brug før operation, skal man sikre sig, at der ikke er nogen former for overfølsomhed eller intolerence overfor produktet.
 • I tilfælde af bivirkninger stop behandlingen og kontakt en læge.
 • Anvend ikke dette produkt, hvis den originale emballage ikke ser ud til at være intakt, eller hvis der er tegn på forfalskning (f.eks. hvis der er sat en yderligere etiket oven på den eksisterende). Forfalskninger og beskadigelser af produktet kan påvirke sikkerheden ved brug af dette.
 • Undgå kontakt med øjnene.
 • Anvend ikke produktet efter den udløbsdato, der er angivet på pakningen. Anvend kun produktet til én person.
 • Må ikke indtages gennem munden.
 • Smid ikke flasken i naturen efter brug. Opbevares utilgængeligt for børn.
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Sådan behandler du din høfeber

Det er individuelt, hvordan mennesker reagerer på forskellige typer høfebermedicin. Grundlæggende handler det om at reducere berøringen med pollen og at bruge medicin med antihistamin.

Sådan behandler du din høfeber

Det er individuelt, hvordan mennesker reagerer på forskellige typer høfebermedicin. Grundlæggende handler det om at reducere berøringen med pollen og at bruge medicin med antihistamin.