Snoreeze

Snoreeze Oral Strips

14 stk

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 207043
Snoreeze Oral Strips virker på den primære årsag til snorken. Snorken opstår når luftstrømmen gennem mund eller næse bliver delvist blokeret. Når du sover slapper musklerne i svælget af og vævet bliver slapt. Når luft passerer det slappe væv dannes vibrationer, der høres som snorken.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse

Anvendelse:

Anvendes hver nat (eller efter behov) på følgende måde:

1. Placer en Snoreeze Oral Strip i ganen.

2. Lad den opløse sig – tager ca. 60 sekunder

Du kan tage Snoreeze flere gange pr nat hvis nødvendigt, men en gang vil normalt være nok til at sikre en god nats søvn.

For at opnå det bedste resultat bør du ikke spise eller drikke efter at du har taget en Snoreeze. Snoreeze er mest effektivt hvis du ikke drikker alkohol mindst en time inden sengetid.

Dosering
Snoreeze Halsspray bør anvendes ved stuetemperatur.
Resultat
Snoreeze indeholder en unik blanding af naturlige aktive ingredienser, som hæfter til svælget natten over. De aktive ingredienser er bl.a. pebermynteolie som forbedrer luftgennemstrømning, vitamin E og natrium hyaluronsyre som fugter og strammer vævet, samt xanthangummi som smører vævet og giver øget komfort. Disse naturlige aktive ingredienser bliver frigivet gradvist natten igennem takket være det unikke ”time-release” system. Snoreeze hjælper med at reducere de vibrationer som forårsager snorken, og er ideel til de fleste snorkere, især hvis man har tendens til at snorke mere når man ligger på ryggen
100% danskejet

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.