Køb Covid-19 Antigen Hjemmetest HER
Apotekets

Apotekets Flåtfjerner

1 stk

Produktbeskrivelse

Varenummer: 222275
Effektiv flåtfjerner med to forskelligt udformede riller, der gør det nemt at fjerne flåter i alle størrelser uden at skade huden. Flåtfjerneren kan sættes i en nøglering, så den er lige ved hånden, når man færdes i naturen.

Flåter er små mider, der lever af blod fra mennesker og dyr. Når de suger blod, kan de overføre parasitter, virus og bakterier, bl.a. Borrelia Burgdorferi-bakterien, der er årsag til sygdommen borreliose. En rød ring rundt om bidstedet kan være første tegn på borreliose.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Kan anvendes til at fjerne flåter på både mennesker og husdyr. Fjern flåten hurtigst muligt for at minimere smittefare, helst inden for 8 timer. Hold flåtfjerneren mellem tommel- og langfinger og placér med en glidende bevægelse griberillen omkring flåten så tæt på huden som muligt. Løft forsigtigt flåten af huden med små, vinkelrette ryk. Desinficér bidstedet, når flåten er fjernet. Brug f.eks. Apotekets Alcogel. Det kan være en god idé at notere datoen i tilfælde af, at der senere opstår rødme. Advarsel: Brug aldrig alkohol el.lign. for at bedøve flåten. Varm den heller ikke op med cigaretter eller andet. Det kan få flåten til at frigive spyt med smitstoffer.
100% danskejet

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.