Unseen Bio

Unseen Bio Premium Mikrobiom Test

Produktbeskrivelse

Varenummer: 226301
Du kan vælge mellem tre forskellige mikrobiom test fra Unseen Bio - med denne test kan du:

- Se din tarms biodiversitet.
- Få en analyse af dine tarmbakterier.
- Se dine gavnlige og ikke-gavnlige bakterier.
- Se dine probiotiske bakterier.
- Få personlige anbefalinger til optimering af dit mikrobiom.

Du får følgende resultater på din https://my.unseenbio.com/ profil samt i vores App som du kan downloade fra Appstore eller Google Play.

Få tarme i topform
De udgør en stor del af din krop, indeholder 50 billioner bakterier – og så har de større betydning for din sundhed, end du måske lige tror. Se her, hvorfor det er værd at holde dine tarme i god form, og hvordan du kan gribe det an.

Kroppens modstandskraft
Du er, hvad … der bor i dine tarme. Det er ikke helt sådan, ordsproget lyder, men faktisk er der noget om snakken. Bakterierne i dit tarmsystem, også kaldet mikrobiomet, udfører nemlig en række opgaver, der påvirker, hvordan du har det.

Blandt andet spiller de en vigtig rolle i kroppens immunforsvar og generelle modstandskraft. De fleste af mikroorganismerne har det til fælles, at de er gavnlige. Vil du skrue op for din tarmsundhed, er det dog alligevel godt at vide, hvilke bakterier der findes i lige præcis dit mikrobiom.

På den måde kan du blive klogere på, om dine tarme kører, som de skal, eller om der er noget, du kan gøre for at få dem i bedre form.

Træning for tarmene
Ligesom det gælder så meget andet ved os mennesker, er vores tarm-mikrobiom ikke ens, men unik fra person til person. Derfor har danske Unseen Bio udviklet en mikrobiom-test, der på nem vis giver dig indblik i sammensætningen i dit system.

Optimér din tarmsundhed
Når først du har modtaget dit test-kit med posten, er det eneste, du selv skal gøre, at notere, hvad du spiser i fem dage, og efterfølgende tage en afføringsprøve, som en ekspert analyserer i et laboratorium. Svaret, du får retur på din online profil, viser en oversigt over din tarmflora, og hvilke arter der lever der.

Resultatet af testen kan du med andre ord bruge som guideline til gode vaner i hverdagen. Lidt ligesom et skræddersyet træningsprogram – bare til dine tarme.

Du kan vælge at bestille en mikrobiom test der inkluderer 30 minutters gennemgang af dine resultater med en af Unseen Bio´s eksperter.

Unseen Bio´s Expert mikrobiom test har iøvrigt vundet en panel-test i Tyskland og er ”Top Choice 2022”.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Indhold
• 1 x Instruktion • 1 x Prøverør med stabiliserende buffervæske • 1 x Steril vatpind • 1 x Opsamlingspapir • 1 x Returcover • 1 x Forudbetalt returkuvert
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.