Wondfo

Wondfo Covid-19 Antigen Hjemmetest

1 stk

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 225839
Wondfo 2019-nCoV Antigentest (metode med lateral flow) er en hurtig-test, der bruges af lægfolk til påvisning af ny coronavirus (2019-nCoV) N-proteinantigen, udtaget fra næsepindsprøven. Det er beregnet som en hjælp til diagnosticering af coronavirusinfektion (COVID-19) for asymptomatiske patienter og/eller symptomatiske patienter inden for 7 dage efter symptomdebut, som er forårsaget af 2019-nCoV.

Til brug ved selvtest.

Ifølge usability-undersøgelse af lægmandsbrugere kan testen udføres korrekt for alle over 18 år. Børn under 18 år bør dog støttes eller være under opsyn af en voksen.

Bemærkning

Læs brugsanvisningen omhyggeligt inden brug af produktet. Følg instruktionerne nøje. Manglende overholdelse kan resultere i et unøjagtigt resultat.
Dette kit er kun til udvortes brug, slug det ikke.
Undgå at få bufferopløsningen i øjnene eller på huden.
Opbevares utilgængeligt for børn.
Testkittet er kun til engangsbrug. Genbrug ikke nogen af delene i testkittet.
Brug ikke denne test efter udløbsdatoen, som er trykt uden på pakken. Check altid udløbsdatoen før testning.
Rør ikke test-kassettens reaktionsområde.
Brug ikke kittet, hvis posen er punkteret eller ikke korrekt forseglet.
Bortskaffelse: Alle prøver og det brugte testkit bærer en risiko for infektion. Kassér alle testkomponenterne ved at lægge dem i den medfølgende biologiske affaldspose efter brug. Processen med bortskaffelse af diagnose-kittet skal følge de lokale, statslige og føderale love/regler for bortskaffelse af smitsomt materiale
Spis, drik eller ryg ikke i det område, hvor prøver eller testkit håndteres.
Testkittet skal opbevares ved 2-30 °C (opbevaring i køleskab er tilladt). Opbevar ikke testkittet i fryseren. Forkert opbevaring kan resultere i et upræcist resultat.
Testkassetten er følsom over for fugtighed og temperatur. Når kassetten er taget ud af folieposen, er den stabil i op til 1 time.
Testkittet er stabilt indtil udløbsdatoen, der er trykt på den yderste emballage. Brug ikke efter udløbsdatoen.
Testkassetten skal opbevares I den forseglede pose, indtil den skal bruges.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Vælg et sted, hvor denne test kan foretages, uden at blive forstyrret, i 20 minutter. Dette skal være ved stuetemperatur (10-30°C). Vask og tør hænderne, før du begynder at foretage testen. Kontroller venligst udløbsdatoen, der er trykt på æsken. Brug den ikke efter udløbsdatoen. Tag ekstraktionsbufferrøret ud, skru låget af, og anbring røret i rørholderen (rørholderen er i den yderste kasse). Tag testkassetten ud af den forseglede pose og læg den fladt. Fjern podepinden fra beholderen, og pas på IKKE at røre ved den bløde ende, som er den absorberende spids. Indsæt forsigtigt HELE den absorberende spids af podepinden i dine næsebor. Tag langsomt en prøve fra næsevæggen ved at dreje podepinden i en cirkulær bevægelse 5 gange mod næsevæggen. Fjern langsomt podepinden fra næseboret. Gentag den samme proces med den samme podepind i det andet næsebor. Dette trin bør tage ca. 15 sekunder, hvilket sikrer indsamlingen af slim og celler. Indsæt podepinden i ekstraktionsbufferrøret og sæt hele spidsen af podepinden ind i ekstraktionsbufferen. Drej ca. 10 gange og pres den absorberende spids gennem det nederste bufferrør. Knæk podepinden af ved brudpunktet, lad spidsen af podepinden være i røret, sæt låget på og lad røret stå på rørholderen i 1 minut. Skru den lille hætte af øverst på ekstraktionsbufferrøret. Læg kassetten fladt og tilføj 4 dråber behandlet prøve i prøvebrønden. Vent 15 minutter, og aflæs resultatet. Aflæs ikke resultatet efter 20 minutter. Når testen er færdiglavet, lægges alle testkittet dele i den biologiske affaldspose, og man bortskaffer det i henhold til den lokale politik for biofarligt affald. Anvend igen håndrensemiddel. Positivt resultat: To røde streger vil fremkomme. Én på den øverste halvdel og én på den nederste halvdel. COVID-19 blev påvist. Negativt resultat: En enkelt rød streg i den øverste halvdel. COVID-19 blev ikke påvist. Ugyldigt resultat: Hvis der ikke fremkommer en streg i den øverste halvdel, er testen ugyldig. Det anbefales at gentage testen ved at lave en opsamling med en ny steril engangspodepind.
Indhold
1 stk. Wondfo Covid-19 Antigen Hjemmetest
Vær opmærksom på
Læs brugsanvisningen omhyggeligt inden brug af produktet. Følg instruktionerne nøje. Manglende overholdelse kan resultere i et unøjagtigt resultat. Dette kit er kun til udvortes brug, slug det ikke. Undgå at få bufferopløsningen i øjnene eller på huden. Opbevares utilgængeligt for børn. Testkittet er kun til engangsbrug. Genbrug ikke nogen af delene i testkittet. Brug ikke denne test efter udløbsdatoen, som er trykt uden på pakken. Check altid udløbsdatoen før testning. Rør ikke test-kassettens reaktionsområde. Brug ikke kittet, hvis posen er punkteret eller ikke korrekt forseglet. Bortskaffelse: Alle prøver og det brugte testkit bærer en risiko for infektion. Kassér alle testkomponenterne ved at lægge dem i den medfølgende biologiske affaldspose efter brug. Processen med bortskaffelse af diagnose-kittet skal følge de lokale, statslige og føderale love/regler for bortskaffelse af smitsomt materiale Spis, drik eller ryg ikke i det område, hvor prøver eller testkit håndteres. Testkittet skal opbevares ved 2-30 °C (opbevaring i køleskab er tilladt). Opbevar ikke testkittet i fryseren. Forkert opbevaring kan resultere i et upræcist resultat. Testkassetten er følsom over for fugtighed og temperatur. Når kassetten er taget ud af folieposen, er den stabil i op til 1 time. Testkittet er stabilt indtil udløbsdatoen, der er trykt på den yderste emballage. Brug ikke efter udløbsdatoen. Testkassetten skal opbevares I den forseglede pose, indtil den skal bruges.
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.