Bliv Covid-19 vaccineret på apoteket for 229 kr. Se vaccinationssteder HER (bemærk at der kan være behov for tidsbestilling)
Biosym

Biosym Magnesium+ 300 Kapsler

300 stk

Kosttilskud

Produktbeskrivelse

Varenummer: 223260
Magnesium +300 indeholder to forskellige magnesiumkilder. Magnesiumoxid har et højt indhold af elementært magnesium. Magnesium-L-pidolat er en nyere form for magnesium, der er koblet til organisk L-pidolat.

Magnesium er et sandt allround-mineral. Alle processer, der kræver energi i kroppen, behøver magnesium og magnesium bidrager derfor til et normalt energistofskifte samt mindsker træthed og udmattelse.

Magnesium påvirker aktiviteten af flere end 300 enzymer i kroppen og har derigennem betydning for en lang række af kroppens funktioner. Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder. Det bidrager også til en normal funktion af muskler og nervesystem.

Produket er vegansk.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Dosering
Anbefalet dagsdosis voksne: 1 kapsel i forbindelse med et måltid.
Indhold

Ingredienser: Magnesiumoxid, Magnesium-L-pidolat. Konsistensmiddel: Vegetabilsk magnesiumsalte af fedtsyrer. Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose.


Kosttilskud med magnesium - nettovægt: 294 g.


1 kapsel indeholder:RI:
300 mg Magnesium (Oxid/Pidolat)80%
RI = Referenceindtag  
Vær opmærksom på
Opbevares tørt og ikke for varmt. Opbevares utilgængelig for børn. Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.
100% danskejet

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.