https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/655_810cdcf4-17a7-4c72-99e0-5a7e79c7ed60
Unikalk

Unikalk Extra Tabletter

160 stk

Kosttilskud

Produktbeskrivelse

Varenummer: 224120
UniKalk Extra med magnesium som ekstra mineral, 300 mg Calcium, 10 mikg D3-vitamin og 77,6 mikg magnesium. Godt for din knoglesundhed.

Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler. D-vitamin bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium og bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder. Derudover bidrager D-vitamin til normal funktion af immunforsvaret og til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

Magneisum bidrager til at reducere træthed og udmattelse og bidrager til en normal muskelfunktion og normal funktion af nervesystemet.

Fremstillet under farmaceutisk kontrol.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Dosering
Anbefalet daglig dosis: 1-3 tabletter til voksne og børn fra 11 år. Tages i forbindelse med et måltid. Ved indtagelse af to eller tre tabletter anbefales fordeling ud på to eller tre måltider. Dagsdosis bør ikke overskrides.
Indhold

Ingredienser: Calciumcarbonat, fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, tricalciumfosfat, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), magnesiumhydroxid, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydropropylmethylcellulose, talkum, modificeret stivelse, hydroxypropylmethylcellulose), mellemkædede triglycerider (kokosolie), cholecalciferol.

D-vitamin er fremstillet af uldfedt. Øvrige råvarer er af mineralsk/vegetablisk oprindelse.

INDHOLD PR.1 STK2 STK
Calcium300 mg900 mg
% af RI*38%113%
D-Vitamin10 mikg30 mikg
% af RI*21%62%

*RI=Referenceindtag. 1 tablet indeholder 750 mg calciumcarbonat, svarende til 300 mg calcium.

Vær opmærksom på
Opbevares utilgængeligt for børn. Bør opbevares tørt, ved maks. 25 grader og beskyttet mod direkte sollys. Vær opmærksom på Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost.
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.