Curaprox

Curaprox Tandpasta Børn +2 År Jordbær

60 ml

Produktbeskrivelse

Varenummer: 226518
Curaprox +2 år Børnetandpasta med frisk og frugtig jordbær smag

Denne tandpasta er frisk og har en behagelig smag af jordbær og har et fluorindhold, der giver mælketænder en pålidelig og varig beskyttelse mod sure fødevarer og karies. Den har et fluoridindhold på kun 950 ppm, hvilket gør den ideel til meget små børn (fra to år og opefter).

Denne har et indhold på 950 ppm, hvilket gør den ideel til børn fra to år og opefter. Enzymer er en anden ingrediens. De støtter spyttets naturlige beskyttende rolle, så det kan arbejde på at remineralisere tændernes emalje. Den indeholder også sorbitol, som forhindrer tandpastaen i at tørre ud. Og så er der et skud xylitol (birkesukker), som beskytter mod bakterier og styrker også tænderne.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse

Anvendelse

Anvendes 2 gange dagligt.

Indhold

Indeholder

Ingredients: AQUA, GLYCERIN, HYDRATED SILICA, SORBITOL, XYLITOL, XANTHAN GUM, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, AROMA, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SUCRALOSE, AMYLOGLUCOSIDASE. GLUCOSE OXIDASE, POLYLYSINE, PROPYL GALLATE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE Contains/Enthält/Contient SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE (950 ppm F)

Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.