Multi-Gyn

Multi-Gyn Kompresser

12 stk

Produktbeskrivelse

Varenummer: 224852
Multi-Gyn Kompresser til efter fødsel har en beroligende effekt på følsom hud. Multi-Gyn Kompresser er ikke-absorberende, laminerede kompresser, imprægneret med gel. Gelen er baseret på naturlige ingredienser og indeholder 2QR-kompleks.

Til udvendig intimpleje af vulva og skamlæber, vaginalt og analt område. Beroliger følsomhed og understøtter hudens naturlige helingsproces. Multi-Gyn Kompresser lindrer følsom hud i det intime område og understøtter heling. Ideel til brug efter fødslen. Kompressen placeret på det intime område, hvor den danner en blød beskyttelsespude og hjælper med at skabe optimale betingelser for den naturlige helingsproces. Del af kompressen er lamineret. Gelen pletter ikke undertøj.

Den indeholder ingen duft, hormoner eller ingredienser af animalsk oprindelse.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse

Dosis og Anvendelse

Åbn posen, fold kompressen ud og placér den gelimpregnede side på det berørte område. Lad kompressen være på plads i mindst 10 minutter og så længe som ønsket. For at sikre, at komprimeringen forbliver på plads, skal du bære tæt passende undertøj. Brug en frisk komprimering to gange dagligt, indtil problemet er løst. 

Indhold

Ingredients: Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides, Aqua, 1,3-Butylene glycol, Glycerin, Citric Acid, Laureth-9, Oleth-20, Xanthan Gum, Sodium hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Allantoin, Sluminium Hydroxide, Escin.

Aktiv hovedingrediens 2QR complex: Patenterede bioaktive polysakkarider, udvundet af Aloe Barbadensis bladekstrakt.

Vær opmærksom på

Opbevaring

Opbevares ved 10-25 grader.

 

Vær opmærksom på

læs den vedlagte produktinformation grundigt inden brug.

Kompressen er kun til engangsbrug. Bortskaf kompressen efter brug af hygiejniske årsager.

Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.