Særlige gode online priser på en masse apoteksvarer - KØB NU
Pharmaceris

Pharmaceris T Comedo Creme

40 ml

Produktbeskrivelse

Varenummer: 224552
Pharmaceris T Comedo Creme reducerer ufuldkommenheder. Cremen er baseret på en kombination af shikiminsyre- og azaleinsyresalte med komplementær behandling af hudorm og misfarvning. Den regulerer eksfolieringsprocessen ved tilstoppede porer og understøtter frigivelse af talg. Den koncentrerede formel reducerer antallet og størrelsen af ​​åbne og lukkede hudorme. Præparatet normaliserer mængden af ​​udskilt talg, hvilket effektivt forhindrer huden i at skinne og danne af ​​nye aknelæsioner. Niacinamid, indeholdt i cremen, har en multidirektionel virkning, lysner misfarvning, lindrer rødme og understøtter hudregenerering. Efter 3 ugers brug er huden fugtet, tonet og intenst udglattet.

Pharmaceris T Comedo Creme reducerer antallet og størrelsen af hudorme, samtidig med at forstørrede porer minimeres. Den normaliserer afskalning og renser porerne for at fremme bekæmpelsen af talgknopper. Ved markant at reducere sebumsekretion stopper huden effektivt med at skinne og udviklingen af nye aknelæsioner forhindres. Den udjævner hudtonen. Den lindrer rødme og fremmer hudens regenerering. Den hæmmer effektivt væksten af bakterier.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse

Anvendelse

Påfør cremen den rensede hud i ansigtet hver morgen og aften. Undgå det umiddelbare øjenområde. Velegnet til make-up. Behandlingen kan forårsage synlig, midlertidig afskalning af epidermis, hvilket er et tegn på, at cremen fungerer effektivt.

Indhold

Indeholder

Ingredienser: Aqua (vand), dikaprylyether, dibutyladipat, glycerol, propandiol, polyacrylamid, cetylalkohol, glycerylstearat, kaliumazeloyldiglycinat, shikiminsyre, methylmethacrylatkrydspolymer, Niacinarafacet-14, Niacinaraf 13, Niacinaraf 13 20, Laureth-7, Parfum (duft).

Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.