Ansigt

Makeupfjerner

Nulstil
Filter
Luk

Makeupfjerner

Gode renserutiner og renseprodukter er helt fundamentale for at give din hud den pleje, omsorg, fugt og næring, som den har brug for. Ren hud er sund hud - og desuden ser sund hud både pænere ud og holder sig længere. Bruger du makeup er det vigtigt at finde en god makeupfjerner, der renser huden grundigt og fjerner alle rester af makeup. Dog skal den samtidig ikke være for hård ved din hud. Læs mere herunder om de forskellige former og typer af makeupfjerner, som du kan finde på dit lokale apotek og på Apoteket-online.dk. 

Hvad er bedst til at fjerne makeup?

Det er der desværre ikke noget facit for. Det afhænger nemlig af hvilken type makeup, der skal fjernes, din hudtype og om det er vandfast makeup. Vi har dog herunder samlet nogle forskellige muligheder til, hvordan du kan prøve at fjerne din makeup i ansigtet.
  • Apotekets Parfumefri Micellar 3-i-1 Renseservietter, der fjerner makeup uden at udtørre huden. Til gengæld kan de nemt erstatte renselotion, vaskegel, skintonic og øjenmakeup-fjerner. Du skal ikke skylle efter med vand, og de er derfor ideelle at have med på farten.
  • Avène Gentle Eye Makeup Remover er en makeupfjerner specifikt til øjenområdet. Det er både en mild, plejende og fugtgivende øjenmakeupfjerner, som har samme pH-værdi som øjets tårer.
  • Bioderma Sébium H20 Rensevand er et opfriskende renseprodukt med miceller. Rensevandet renser blidt og fjerner makeup uden at udtørre huden. Fugt en vatrondel med produktet og fjern makeup med bløde strøg. Kan bruges til både ansigt og øjne og skal ikke skylles af.
Synes du er det er svært at finde hoved og hale i de forskellige former for makeupfjerner? Er du ikke sikker på, hvilken makeupfjerner der vil fungere bedst i samspil med din hudtype? Så kom endelig ned forbi dit lokale apotek, hvor det dygtige personale står klar til at hjælpe dig i den rigtige retning. 

Vælg den rigtige makeupfjerner til din hudtype

De fleste vil gerne gøre deres bedste for at passe på deres hud i et forsøg på at undgå både rynker, misfarvninger og urenheder, og det skal man helt sikkert også gøre - gerne hver dag hele livet. Men vi er den person, vi er, og har den hudtype, vi har, og det skal vi ikke kun acceptere, men også omfavne. Find derfor en makeupfjerner, der passer til din hudtype og dine behov. Har du eksempelvis sensitiv hud og har brug for en makeupfjerner, der både er allergitestet og uden parfume? Så kunne Bioderma Sensibio H2O Rensevand måske være noget for dig? Rensevandet er et ekstremt mildt renseprodukt med effektivt rensende egenskaber takket være ultramilde mikro-emulgatorer - miceller. Renser, fjerner make-up og beroliger sensitiv hud. 

Hvad er forskellen på makeupfjerner og øjenmakeupfjerner

Huden omkring øjnene er noget af den fineste hud på hele kroppen, og derfor kræver den også speciel pleje. Desuden kan manges øjne hurtigt blive irriterede, hvis noget af makeupfjerneren ved et uheld rammer selve øjet. Derfor er det en god ide at finde en øjenmakeupfjerner til at fjerne bl.a. øjenskygge og mascara. Prøv eksempelvis La Roche Posay Fysiologisk Øjenmakeupfjerner - en mild makeupfjerner specifikt til øjenområdet. Indeholder hverken sæbe, alkohol, farvestoffer eller parfume.

Fjern din makeup nemt med makeupfjerner fra Apoteket-online.dk

Det vigtigste ved valg af en makeupfjerner er, at den både passer til din hudtype og dit temperament. Nogle synes, at en skum renser bedst. Andre kan bedre lide en gelé eller en olie. Og en helt almindelig rensemælk er langt fra gået af mode. Måske er en prebiotisk micellær væske som Pharmaceris A, Prebio-Sensilique noget for dig? En micellær væske der renser make-up og andre urenheder uden at irritere huden og øjnene. Den innovative immunprebiotiske formel understøtter udviklingen af den naturlige mikrobiologiske barriere i huden, der er ansvarlig for dens immunitet. Væsken giver på en og samme tid intensiv hydrering og prebiotisk beskyttelse for følsom og allergisk hud. Den fugtiver, lindrer og beroliger irritationer samt gendanner hudens balance.

Oil Cleanser - Renseolie

En renseolie er endnu en form for makeupfjerner, der effektivt fjerner alle former for makeup og snavs fra både ansigt og krop. Pudderdåserne Alt i En Renseolie mindsker den udtørrende effekt af at rense huden med vand. Pump olien ud i hånden og massér produktet ind med fingerspidserne indtil konsistensen bliver mælket. Vask herefter forsigtigt overskydende produktet af med en klud.

Oliefri makeupfjerner

Er du på jagt efter en oliefri makeupfjerner skal du ikke lede meget længere. Det har vi nemlig også både på det lokale apoteket og på Apoteket-online.dk. Et eksempel kunne være Neutrogena Clear & Soothe Tumeric Micellar Jelly Makeup Remover der fjerner vandfast makeup og beroliger stresset hud. Den dermatologisk testet makeupfjerner indeholder gurkemeje, der er rig i antioxidanter og har en beroligende effekt. Neutrogena Clear & Soothe Tumeric Micellar Jelly Makeup Remover renser og giver en balanceret og sund hud uden at fjerne hudens naturlige fugt. Den er særligt velegnet til hud med tendenser til urenheder, dehydreret eller kombineret hud, og så er den selvfølgelig helt fri for olie. 

Vandfast makeupfjerner

Vandfast makeup er rigtig smart i mange situationer. Er det varmt i løbet af sommeren, skal du i vandet eller var filmen i biografen ekstra trist, så skal du med vandfast mascara ikke bekymre dig om at komme hjem med makeup ned af kinderne. Til gengæld kræver det også lidt ekstra at fjerne igen. Find derfor en makeupfjerner, der er udviklet til vandfast makeup i stedet for at skrubbe og irriterer huden, når den vandfaste makeup skal af igen. Apotekets Micellar 3i1 ansigtsrens fjerner effektivt snavs og både almindelig og vandfast makeup. Desuden indeholder ansigtsrensen glycerin, der beskytter og tilfører fugt til huden, samt betain, der tilfører fugt og virker anti-irriterende på huden. 

Det er altid en god ide at spørge en fagperson til råds, hvis man har tvivl eller spørgsmål om hudpleje. Hvilket produkt passer til min hudtype? Skal jeg bruge renseservietter, rensevand eller renseolie? Spørg hellere på apoteket en gang for meget end en gang for lidt. Du kan komme direkte ind fra gaden og tale med en sundhedsfaglig, der både har uddannelsen og erfaringen til at rådgive dig.

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay