Bliv Covid-19 vaccineret på apoteket for 229 kr. Se vaccinationssteder HER (bemærk at der kan være behov for tidsbestilling)
Atrac-Tain

Atrac-Tain Fodcreme

75 ml

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 201260
Atrac-Tain Fodcreme er en velegnet creme til type 1 eller type 2 diabetikere, da der er en større tendens til hudproblemer når man har diabetes. Fodcremen hjælper på revnet, hård og tør hud.

Atrac-Tain fodcreme indeholder 10% carbamid og 4% laktat, som begge er naturlige stoffer der blødgør huden. Både carbamid og laktat øger indholdet af væske i hornlaget, hvor de sammen genopretter fugtigheden og smidigheden i huden uden at lukke for hudens porer.

Indeholder ikke konserverinsgmidler, farvestoffer eller parfume.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Dosering
I begyndelse af behandlingen masseres et tyndt lagt creme ind i huden 2-3 gange dagligt. Når huden er helet op, sikrer behandling en gang dagligt, at huden forbliver elastisk og stærk. Må ikke anvendes mellem tæerne.
Indhold
75 ml Atrac-Tain Fodcreme Ingredients: Vand, Urinstof (carbamid), Isopropylpalmitat, Octylpalmitat, Glycerylstearat, Mælkesyre, Stearylalkohol, Sorbitol, Ammoniumlaktat, Sterinsyre, Ceteareth-25, Ceteareth-6.
Vær opmærksom på
Det er vigtigt, at man er opmærksom på sine fødder, hvis man er diabetiker, da der hurtigt kan opstå problemer med fx fødder på grund af dårligt blodomløb.
100% danskejet

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.