Scholl

Scholl Vortefrys

1 stk

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 222530
Scholl Prof. Vortefjerner er effektiv og nem at anvende og virker ved hurtigt at fryse fod- eller håndvorten.

Efter påføring dannes en blære. Fod- eller håndvorten falder normalt af inden for 10-14 dage og vil blive erstattet af ny sund hud.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Fastgør applikatorvatpind på den hvide plastikhætte ved, med en fast bevægelse, at skubbe den ind i den større åbning på enden som vist. Anbring beholderen opretstående på et tildækket bord eller anden fast overflade. Hold ikke beholderen i nærheden af dit ansigt, over dele af din krop eller dit tøj. Anbring hætten på beholderen som vist, således at applikatorvatpinden sidder i den klare plastikskærm på siden af beholderen. Produktet skal anvendes på et sted med god udluftning, uden nogen antændelseskilder og ikke i nærheden af varmekilder. Hold beholderen opretstående hele tiden som vist, og tryk med en fast bevægelse hætten ned i 5 sekunder. Hold ikke i plastikskærmen. Fjern hætten fra beholderen, mens applikatorvatpinden stadig er fastgjort. Lad ikke væsken komme i kontakt med din hud, og hold ikke beholderen i nærheden af dine øjne. Du SKAL vente i 15 sekunder, mens du holder vatpinden pegende nedad, før du påfører produktet på fod- eller håndvorten. På denne måde kan væsken samles nederst på applikatorvatpinden og nå den frysetemperatur, som er nødvendig for effektiv behandling. Sørg for, at fod- eller håndvorten, som skal behandles, vender opad. Hold applikatorvatpinden pegende lige ned, og anbring spidsen af vatpinden let på midten af fodvorten eller vorten i 40 sekunder, men påfør ikke produktet i længere tid end 40 sekunder. Dup ikke. Kassér applikatorvatpinden efter en enkelt anvendelse.
Indhold
1 stk. Aerosolbeholder med 8 ml Scholl Vortefjerner. En hvid plastikhætte. 12 engangs-applikatorvatpinde til maks. 12 behandlinger. Brugsanvisning. Se nedenfor.
Vær opmærksom på
Læs brugsanvisningen grundigt, inden produktet anvendes. Ekstremt brandfarlig aerosol. Opbevares væk fra varmekilder, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Beskyttes mod sollys. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke anvendes til børn under 4 år. Må ikke anvendes under graviditet eller amning. Produktet er ikke velegnet til patienter med diabetes eller dårlig blodcirkulation.
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.