https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/655_e78f3f24-53ea-42f0-9bc0-ed17eeecb660
Seagull

Seagull Blodtryk

1 stk

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 224193
Seagull Blodtryk HL868ED er et fuldautomatisk blodtryksapparat med blød manchet, som passer de fleste voksne (22-43 cm). Da der måles, mens oppustningen foregår, er målingen både hurtig og lydsvag.

Der sikres en skånsom måling, idet trykket på armen kun er så hårdt, som det er nødvendigt for at foretage en måling. Apparatet er derfor godt til personer, som ikke bryder sig om at få målt blodtryk.

Den interne hukommelse har 3 forskellige brugere med samlet 120 målinger. For hver bruger regnes gennemsnittet af de seneste 3 målinger. Apparatet har tjek af korrekt manchet og tjek af bevægelse, som kan påvirke målingen.

Når målingen er afsluttet, vises det systoliske og diastoliske blodtryk, puls, tid og dato på det store, tydelige display. Samtidig vises der en vurdering på en trakfiklys-skala af niveauet i forhold til WHO's anbefalinger og et symbol, hvis der er konstateret uregelmæssig hjerterytme.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Slap af mindst 5-10 minutter før målingen. Tag manchetten omkring armen. Det nederste af manchetten skal være omkring 1-3 cm over albuen. Træk i manchetten, så den sidder fast uden at stramme omkring armen. Man skal kunne få 2 fingre ind mellem manchetten og armen i bunden af manchetten. Sørg for, at både øverste og nederste del af manchetten ligger ind mod huden. Sid på en stol med ryglæn og placér armen på bordet, så manchetten er på højde med hjertet. Slap af i armen og læg den, så håndfladen ligger opad. Vær sikker på, at der ikke er knæk på luftledningen. Foretag målingen og aflæs resultatet som beskrevet i brugsanvisningen.
Indhold
1 stk. Seagull Blodtryk HL868ED. 1 stk. manchet til overarm 22-43 cm. 1 stk. opbevaringstaske. Brugsanvisning.
Vær opmærksom på
Læs brugsanvisningen grundigt inden måling og gem den til senere tjek. Apparatet anbefales til personer over 18 år og er ikke udviklet til børn. Apparatet er udviklet til hjemmemåling og er ikke velegnet til klinikbrug. Apparatet er ikke beregnet til brug i MR omgivelser. Apparatet er ikke udviklet til gravide, personer med arytmier, personer som er i intravenøs behandling, personer som er under dialysebehandling eller personer med proteinuri. Opbevares uden før børns rækkevidde. Rengør ikke med opløsningsmidler, alkohol eller benzin. Brug ikke i nærheden af en mobiltelefon eller mikrobølgeovn. Hvis du har problemer med blodcirkulation, bør du spørge lægen til råds, før du selv måler blodtryk. Opbevares ved temperatur 25-70 grader. Anvendes ved temperatur 5-40 grader. Batterier medfølger ikke.
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.