Seagull

Seagull Pandetermometer FDIR-V12

1 stk

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 226195
Seagull Pandetermometer FDIR-V12 i lækkert design. Måler hurtigt (1 sek.) og præcist. Termometeret kan måle på personer og genstande. Hukommelse på 19 målinger.

Seagull Pandetermometer FDIR-V12 ligger godt i hånden og kan anvendes let og hygiejnisk af hele familien.

Måling med et Seagull Pandetermometer kan ikke mærkes, så det er meget anvendeligt til blandt andet sovende børn eller personer, som ikke bryder sig om at få målt temperatur. Med kun 3 knapper er det nemt at bruge, og det betjenes let med én hånd.

Termometeret giver et måleresultat efter kun 1 sekund og har en måleafstand på 3 cm.

Pandetermometeret måler kroppens temperatur via en infrarød stråle direkte mod huden i panden. Den målte refleksion oversættes til kropstemperaturer, som vises på det oplyste display.

Anvendelse af pandetermometeret er en let og pålidelig metode til temperaturmåling. Temperaturen kan nemlig hurtigt konstateres ved måling i panden. Termometeret kan også benyttes til at måle genstandstemperaturer.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
 1. Hold spidsen mod panden lige mellem øjenbrynene i en afstand på 3 cm. Vær opmærksom på, at der måles, så snart der trykkes på termometerknappen. Termometeret skal holdes på dette sted, til der lyder et bip.
 2. Når termometeret bipper èn gang ved måling, betyder det, at målingen er foretaget korrekt. Temperaturen vil blive vist på displayet. Hvis temperaturen (i personmåling) er 37,6 C eller derover, vil termometrets feberalarm bippe 4 gange og skærmen vil blive rød. 
 3. Temperaturen aflæses på displayet og gemmes herefter automatisk i hukommelsen. Der er plads til 19 målinger. 
 4. Termometeret slukker automatisk efter 30 sek. 
Indhold
 • 1 stk. Seagull Pandetermometer FDIR-V12. 
 • Brugsanvisning. Se nedenfor. 
Vær opmærksom på
 • Der medfølger ikke batterier. Bruger 2 x 1,5V AAA batterier.
 • Apparatet skal opbevares tørt og uden for børns rækkevidde.
 • Seagull Pandetermometer FDIR-V12 kan måle i Celcius eller Fahrenheit.
 • Seagull Healthcare anbefaler, at man kender sin normaltemperatur. Alle bør kende deres normaltemperatur med det pågældende termometer, så den bør man måle mens man er rask. Vi opfordrer til, at alle i husstanden får noteret deres normaltemperatur ned. Når du kender din normaltemperatur, kan du oplyse denne og den målte temperatur, så lægen kender temperaturændringen. På den måde vil lægen have et godt og pålideligt grundlag for at vurdere din aktuelle tilstand. 
 • Normaltemperatur er et interval og der er store forskelle på hvor man måler temperaturen. En måling i øre, på pande og i endetarmen på samme tid giver ikke samme resultat. Vi anbefaler derfor ikke at sammenligne forskellige målemetoder. 
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.