Vitaminer

Multivitaminer

Nulstil
Filter
Luk

Multivitamin

Både vitaminer og mineraler er essentielle for, at din krop kan fungere. Får du ikke nok igennem kosten, så går det udover både din sundhed, din energi og din livskvalitet. Med en multivitamin får du en bred vifte af essentielle næringsstoffer, der understøtter alt fra immunsystemets funktion til energiniveau og mental klarhed. Læs mere herunder om de forskellige former for multivitaminer, som du kan finde på hylden på dit lokale apotek og her  på Apoteket-online.dk 

Hvad er multivitamin?

Multivitaminpiller fungerer som et supplement til kosten og indeholder en række forskellige vitaminer og mineraler, så du så vidt muligt undgår at skulle tage flere forskellige slags vitaminpiller. Apotekets Multivitamin er eksempelvis et daglig tilskud af 13 vitaminer og 8 mineraler heriblandt vitamin A, B6, B12, C og D, der bidrager til immunsystemets normale funktion. 

Hvorfor skal jeg tage multivitaminer som kosttilskud?

Multivitamintilskud kan være en vigtig støtte til din generelle sundhed - især hvis din daglige kost mangler variation eller du har særlige sundhedsmæssige behov. Ved at tage multivitaminer sikrer du nemlig, at din krop modtager alt, hvad den har brug for af vitaminer og mineraler. Måske er Drogens Vital Multivitamin med en særlig sammensætning af 12 vitaminer, 9 mineraler og 7 velkendte urter lige det, som du går og mangler? En multivitamin der kommer i en synkevenlig tabletform til voksne og børn fra 11 år. 

Multivitamin - hvis du har mangel på vitaminer og mineraler

Oplever du træthed, nedsat immunforsvar, dårlig hukommelse og/eller skrøbelige knogler? Det kan skyldes mangel på specifikke vitaminer og mineraler. Hvis du mistænker, at du ikke får dækket dit behov gennem din kost, kan et multivitamintilskud være løsningen. Eventuelt kan en blodprøve hos din praktiserende læge afklare eventuelle mangler, så du kan vælge det tilskud, der passer bedst til dine behov. Til dig der er fyldt 50 findes eksempelvis Multi-Tabs 50+ der bidrager til vitalitet og samtidig støtter knoglerne. 

Multivitaminer der dækker din krops behov fra A til Zink

Multivitaminpiller er designet til at dække dit behov for en lang række næringsstoffer, som er afgørende for kroppens velvære og funktion. De indeholder en velafbalanceret blanding af både vand- og fedtopløselige vitaminer samt mineraler, hvilket sikrer, at du får et bred spektrum af stoffer, der understøtter alt fra immunsystemet, knoglestyrke, og energiomsætning til hjernens sundhed og hudens elasticitet. Longo Vital Classic er en af de mange varianter af multivitamintabletter, som du kan finde på apoteket og som indeholder både vitaminer, urter og planter til dit immunforsvar. Tabletten er gelatinefri og er desuden udviklet i Danmark. 

Hvilke vitaminer og mineraler får jeg med multivitaminer her hos Apoteket-online.dk?

De specifikke vitaminer og mineraler i multivitaminer varierer fra produkt til produkt, men ofte inkluderer en multivitamin vitaminer som A-vitamin, B-vitaminer (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12) samt mineraler som calcium, chrom, jern, jod, kobber, magnesium, mangan, selen og zink. Kunne du godt tænke dig en multivitamin med alle de gode vitaminer og mineraler, der samtidig er vegansk? Så kan du med fordel prøve Apovit Multivitamin Vegansk. En enkelt tablet om dagen er nok til at dække din krops behov for både vitaminer og mineraler.   

Multivitamin er hele familiens vitaminer

Både på dit lokale apotek og her på Apoteket-online.dk finder du multivitaminer tilpasset forskellige aldersgrupper og behov, hvilket gør dem til et godt valg for hele familien. Til familiens mindste findes eksempelvis Multi-Tabs Kids Tyggetablet, der enten kan indtages som tyggetablet, halveret i mindre stykker eller knust. Produktet indeholder bl.a. vitamin C og D, som beskytter barnets immunsystem og samtidig hjælper barnets vækst og knogleudvikling. 

Hvilke typer af multivitamin kan jeg få her hos Apoteket-online.dk?

På apoteket har vi et bredt udvalg af multivitaminer - også til dig der ikke er så glad for at sluge piller. VitaYummy Adults Multi Tropical er lækre velsmagende hverdagsvitaminer i form af veganske gummies, der er frie for kunstige farve- og smagsstoffer, og som indeholder sødestoffer af naturlig oprindelse. Desuden findes multivitaminer i form af tabletter, tyggetabletter og kapsler. Hvor ofte de forskellige produkter skal indtages, og hvorvidt de skal indtages sammen med et måltid, varierer fra produkt til produkt. 

Multivitamin og graviditet

Det er vigtigt at tilpasse indtag af vitaminer og mineraler under graviditeten for både din og dit barns sundhed. Multivitaminer til gravide er nemlig specielt formuleret til at imødekomme de øgede næringsbehov i denne periode. Eksempelvis er folinsyre (vitamin B9) afgørende for at forebygge defekter hos det ufødte barn, hvorfor det findes i højere doser i multivitaminer til gravide. Også jern spiller en vigtig rolle i at forebygge jernmangelanæmi og understøtte udviklingen af både moderkagen og fosteret, hvilket er essentielt under hele graviditeten. Prøv med fordel Apovit Gravid Multi til dig der er gravid eller planlægger at blive det. 

Hvordan vælger jeg det bedste multivitamin?

Det bedste multivitamin til dig afhænger af dine personlige behov - herunder din alder, dit køn, din daglige kost samt eventuelle sundhedsmæssige betingelser. Det er altid en god ide at spørge en fagperson til råds, hvis man har tvivl eller spørgsmål. Er der nogle vitaminer jeg har særligt brug for? Hvilken form for multivitamin passer til min aldersgruppe? Hvor mange multivitaminer skal man tage om dagen? Du må aldrig gå på kompromis, når det handler om din sundhed. Spørg hellere på apoteket en gang for meget end en gang for lidt. Du kan komme direkte ind fra gaden og tale med en sundhedsfaglig, der både har uddannelsen og erfaringen til at rådgive dig.

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay