Oxyal

Oxyal Triple Action Spray

10 ml

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 224701
Oxyal Triple Action Spray er en smørende øjenspray, som styrker alle tårefilmens tre lag for at forbedre den blødgørende effekt på øjets overflade ved symptomer på tørre øjne. Når den påføres på lukkede øjne, giver den en opfriskende fornemmelse. Steril øjenspray, som indeholder 0,05% hyaluronsyre (som natriumhyaluronat), carbomer, glycerol, lipidkomponent, natriumhydroxid og renset vand. Den avancerede formel tolereres godt, da den ikke indeholder konserveringsmidler eller buffer.

Oxyal Triple Action Spray kan bruges både på åbne og lukkede øjne. Produktet er en intensivt fugtgivende og smørende øjenspray, som giver en opfriskende fornemmelse, når den bruges på åbne øjne. Den er udviklet til at forblive på øjets overflade og give en smørende virkning for omgående og langvarig lindring. Produktet er velegnet til alle, som lider af forskellige symptomer på tørre øjne som fx trætte, stressede, sviende eller løbne øjne og grus i øjnene. Ved anvendelse på lukkede øjne giver Oxyal Triple Action Spray en opfriskende fornemmelse på øjenlågene og huden omkring øjnene og giver hurtig lindring ved skallende hud, irritation på øjenlågene eller øjenallergier. Den kan bruges som supplement ved behandling af blefaritis og blefaroconjunktivitis.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse

Anvendelse

 1. Spray 1-2 gange med Oxyal Triple Action Spray i øjet eller på øjenlågene ved behov. Du kan bruge sprayen hver dag og så ofte, som du ønsker.
 2. Før brug skal det beskyttende låg fjernes fra sprayflasken ved at trække det opad. Bemærk! Ved første brug, eller hvis flasken ikke er blevet brugt et stykke tid: pump/spray flere gange, op til 5-10 gange, indtil der kommer en jævn spray.
 3. Ved påføring på åbne øjne: Hold spraymundstykket ca. 10 cm fra øjet i en position skråt fra siden og tryk hurtigt på pumpen. Spray ikke direkte forfra.
 4. Ved påføring på lukkede øjne: Hold spraymundstykket ca. 10 cm fra dine lukkede øjenlåg, og tryk hurtigt på pumpen.
 5. Sæt låget på sprayflasken igen straks efter brug
Indhold

Indeholder

 • 10 ml Oxyal Triple Action Spray.
 • Sammensætning: 0,05% natriumhyaluronat, karbomer, glycerol, lipidkomponent, natriumhydroxid, renset vand.
 • Bruganvisning. Se nedenfor.

Brugsanvisning.

Vær opmærksom på

Bemærkning

 • Brug ikke dette produkt, hvis du er overfølsom over for et eller flere af indholdsstofferne. Der er meget sjældent rapporteret om lokale overfølsomhedsreaktioner. I så tilfælde skal brugen ophøre.
 • Hvis du oplever vedvarende ubehag eller irritation, skal du stoppe med at bruge produktet og kontakte din læge.
 • Rør ikke spidsen af flasken med fingrene for at undgå at forurene opløsningen.
 • Ryst den resterende væske af umiddelbart efter brug.
 • Fjern kontaktlinser før brug.
 • Vent cirka 15 minutter, før du bruger en anden øjendråbe, og før du sætter kontaktlinserne i igen.
 • Må ikke bruges efter 6 måneder fra åbningen.
 • Brug ikke produktet efter udløbsdatoen.
 • Må ikke anvendes, hvis produktet eller kartonen er beskadiget.
 • Oxyal Triple Actions sprayflaske indeholder små plastikdele, som kan være til fare for små børn. På grund af risiko for kvælning skal Oxyal Triple Action Spray opbevares utilgængeligt for børn.
 • Opbevares ved temperatur på +2 – +25°C.
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.