https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/655_13f2dcbc-7ac5-4b69-a943-7abffa86319e
Sebamed

Sebamed Clear Face Cleansing Foam

150 ml

Produktbeskrivelse

Varenummer: 218866
Sæbefri, dybdevirkende renseskum med skånsomme vaskeaktive stoffer. Modvirker fedtet hud, hudorme og andre urenheder uden at udtørre huden. Bekæmper bakterier og stimulerer hudens fornyelse, tilfører fugt og beroliger huden. Produkterne er dermatologisk testet. Hudnær pH på 5,5.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Bruges morgen og aften. Klem lidt skum ud af flasken, og massér det ind i huden - undgå områderne omkring øjnene. Lad skummet virke i cirka 5 minutter, inden du skyller huden med rigeligt lunkent vand.
Resultat
Renser huden i dybden og virker forebyggende, så huden holdes ren på længere sigt ved dagligt brug. Mindre fedtet hud med færre urenheder. Produkterne tilfører fugt, så hudbarrieren og hudens elasticitet bevares.
Indhold
  • Montaline C40 - udtræk af kokosnødolie, bekæmper bakterier.
  • Panthenol - stimulerer hudens fornyelse, tilfører fugt og beroliger huden.
Vær opmærksom på
Bumser forårsages af betændte talgkirtler i huden og er mest almindelig i teenageårene, hvor talgproduktionen stiger, men voksne kan også rammes af bumser og uren hud. Sund hud med en pH-værdi på 5,5 skaber gunstige forhold for gode og nyttige bakterier. Sebamed Clear Face produkterne har en pH-værdi på 5,5, hvilket hjælper huden med at genopbygge og stabilisere sin naturlige beskyttelsesbarriere.
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Skab en god renserutine

Gode renserutiner og renseprodukter er fundamentale, hvis du gerne vil give din hud den pleje, omsorg, fugt og næring, som den har brug for.

Skab en god renserutine

Gode renserutiner og renseprodukter er fundamentale, hvis du gerne vil give din hud den pleje, omsorg, fugt og næring, som den har brug for.