HERPOTherm mod forkølelsessår

1 stk

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 223147
HERPOtherm® er et patenteret medicinsk produkt til lokal behandling af symptomer, der opstår i forbindelse med herpes (herpes simplex labialis), såsom kløe, brændende og snurrende fornemmelse eller ømhed.

HERPOtherm® kan som regel ved rettidig anvendelse forhindre dannelse af herpes-blærer. Ved efterfølgende anvendelse kan der opnås et lettere forløb eller en tidlig heling. De første symptomer på et herpesudbrud, de såkaldte prodomal-symptomer kan generelt være kløe, brændende og snurrende fornemmelse eller ømhed.



Bemærkning

HERPOtherm® virker udelukkende ved koncentreret varme og er således fuldstændigt uden kemiske stoffer. HERPOtherm® er derfor også egnet til gravide, allergikere og børn.
Brug af koncentreret varme (lokal hypertermi) er et fysisk funktionsprincip, der er baseret på kort, koncentreret varmepåvirkning på et lille begrænset hudområde.
Oven i købet en lokalt begrænset varmepåføring kan være tilstrækkelig til at lindre gener såsom kløe, brændende og snurrende fornemmelse eller ømhed, eller det kan som regel forhindre et udbrud af herpes, hvis produktet anvendes rettidigt.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Tag beskyttelseshætten af stiften. Anbring stiften med den keramiske kontaktflade på det berørte hudområde, og tryk hermed forsigtigt mod huden. Tryk på knappen. Den keramiske kontaktflade opvarmes til en temperatur på ca. 51 °C. Så snart denne temperatur er nået, lyser en LED. LED’en slukker, når stiften automatisk slukker efter en anvendelsestid på 3 sekunder. I begyndelsen af opvarmningsfasen og ved afslutningen af behandlingen udsendes et yderligere akustisk signal. Sæt beskyttelseshætten på stiften igen.
Indhold
1 stk. HERPOTherm mod herpes. Brugsanvisning også tilgængelig.
Vær opmærksom på
HERPOtherm® virker udelukkende ved koncentreret varme og er således fuldstændigt uden kemiske stoffer. HERPOtherm® er derfor også egnet til gravide, allergikere og børn. Brug af koncentreret varme (lokal hypertermi) er et fysisk funktionsprincip, der er baseret på kort, koncentreret varmepåvirkning på et lille begrænset hudområde. Oven i købet en lokalt begrænset varmepåføring kan være tilstrækkelig til at lindre gener såsom kløe, brændende og snurrende fornemmelse eller ømhed, eller det kan som regel forhindre et udbrud af herpes, hvis produktet anvendes rettidigt.
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.