Nulstil
Filter
Luk
Sund viden fra apoteket

Sund mund hele livet

Du bliver født uden tænder, og nogle mennesker dør også uden tænder. Så galt behøver det ikke at gå, hvis du sørger for god mundhygiejne og god tandpleje. Men skulle du være en af dem, der har været nødt til at erstatte tænderne med protese, kan du med de rigtige hjælpemidler bevare en god livskvalitet.
Apoteket anbefaler

DentaCure - tandpasta mod blødende tandkød og tandkødsbetændelse

Noget vi får mange spørgsmål om er mundhygiejne. Tænderne skal gerne holde hele livet, så det er det vigtigt at gøre noget for at holde dem sunde. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en tandpasta som effektivt hjælper mod blødende tandkød og tandkødsbetændelse og indeholder ekstrakt af bukkehornsfrø, der er dokumenteret for sin antiinflammatoriske virkning.
Sund viden fra apoteket

7 tips mod dårlig ånde

Det er meget almindeligt at have dårlig ånde, og alligevel er det svært at tale om. Dårlig ånde kan skyldes forskellige faktorer, men uanset årsag, så er det et problem, der påvirker velvære og social omgang med andre mennesker. I 90 % af tilfældene kan grunden til dårlig ånde findes i munden og ikke i fordøjelsesproblemer, som mange tror.
Forkølelsessår behandling
Sund viden fra apoteket

Behandling af forkølelsessår

Forkølelsessår skyldes en herpesvirus, som ca. 80 % af Danmarks befolkning har. Hos nogle ligger virussen i dvale, og andre får forkølelsessår 2-3 gang om året. Typisk i forbindelse med nedsat immunforsvar, forkølelse og influenza - og derfor er vinteren højsæson.
Sund viden fra apoteket

Har du gjort din mund glad i dag?

Jo sundere din mund er, jo bedre kan den være en del af din generelle sundhed og livskvalitet. Sund mund er først og fremmest sunde tænder. Uden tænder kan du have svært ved at tale eller tygge din mad. Sunde tænder er også en forudsætning for, at du har lyst til at møde verden og andre mennesker med et smil.
Apoteket anbefaler

Hver 5. over 30 år bruger tandprotese

Danske tandteknikere er meget dygtige – også til at producere forskellige former for tandproteser. Det kommer mange danskere til gode, for hver 5. over 30 år bruger tandprotese. Her giver vi dig en guide til forskellige typer protese og tips til god mundhygiejne – både for dig, der har protese og dig, der gerne vil forebygge behov for protese.
Sund viden fra apoteket

Fire udbredte typer betændelse

Blindtarm, blære, bihuler og hals kan blive betændt. Hvad er betændelse? Hvorfor kommer det? Og hvordan behandler man det? Betændelse er meget udbredt. Det kan være alt fra betændelse i et lille sår eller et øje – til mere alvorlige betændelser. Nogle af de meget udbredte er halsbetændelse, bihulebetændelse, blærebetændelse og blindtarmsbetændelse.
Sund viden fra apoteket

Pas og plej vitale sanser

Hvad nu hvis… du ikke kunne se. Ikke kunne høre. Ikke kunne dufte. Ikke kunne smage. Vi mennesker er født med syv sanser, som er vitale. Både for vores livskvalitet og for vores sundhed. Derfor gælder det om at holde sanseorganerne sunde og velplejede. Blandt andet med sunde plejeprodukter fra apoteket.
Sund viden fra apoteket

Hold munden sund

Dine tænder skal helst holde hele livet. Mange danskere lever godt med protese, men egne tænder er altid at foretrække. Derfor skal du pleje dem. Både derhjemme i det daglige og ved at passe dine besøg hos tandlægen. Mundhygiejne er vigtig for dine tænder.