Nulstil
Filter
Luk
Sund viden fra apoteket

Ny hundeejer?

450.000 danske husstande har hund. Hvis du bor i en af disse husstande, ved du, hvor stor glæde en hund kan give. 880.00 husstande i Danmark har kæledyr, og hund er det mest populære. Med god grund. For en hund knytter sig meget til sine mennesker, og når den ser på dig med sine kærlige øjne, er den helt uimodståelig.
Sund viden fra apoteket

Hjælp - forkølelsen kommer!

Vintermånederne er traditionelt sæson for forkølelse. Årsagen er især, at vi opholder os indenfor, hvor vi er tættere på hinanden. Jo tættere kontakt, og jo flere mennesker, jo større risiko for, at forkølelse kan smitte. Forkølelse er nemlig en virus.
Sund viden fra apoteket

Kæledyr - sådan sparer du dem for flåter og lopper

Dit kæledyr kan ikke selv beskytte sig mod flåter og lopper, så derfor må du gøre det. Både for dyrets skyld og for din egen/familiens skyld. For lopper kan invadere hele hjemmet, og et flåtbid kan smitte dit kæledyr med sygdomme, som er ret alvorlige.
Sund viden fra apoteket

Kærlig pleje til familiens små

Som forælder vil man altid gøre det allerbedste for sine børn. Fx ved at tage små hverdagsgener i opløbet, og ved at forebygge med den rigtige hjælp og omsorg. På apoteket har vi særligt fokus på, at familiens små trives godt.
Sund viden fra apoteket

Er flåter farlige?

Flåter skal du være opmærksom på – men ikke bange for. Et flåtbid er kun farligt, hvis flåten er smittebærer af en sygdom, som den kan overføre til mennesker og dyr. Men risikoen er meget lille. Kun i 2% af tilfældene bliver man syg på grund af et flåtbid. Alligevel er det en god idé at vide, hvad du skal gøre, hvis du opdager, at du er blevet bidt.